شهریار نیوز:
به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، همزمان با هفته ملی صنایع کوچک، تور صنعتی اصحاب رسانه امروز _دوشنبه بیست و دوم مرداد_ با حضور مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان در زاهدان برگزار شد.
بازدید از واحدهای تولیدی محصولات پلاستیکی، محصولات بتنی مسلح پیش ساخته، واحد تولید محصولات گلدوزی صنعتی، واحد تولید فوم پلی استایرن و کارخانه ساخت تراورس از واحدهایی بود که مورد بازدید خبرنگاران قرار گرفت.
علیرضا راشکی مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان نیز در نشستی که در پایان این تور با خبرنگاران برگزار شد، ضمن تشریح برنامههای هفته ملی صنایع کوچک در استان، اظهار کرد: راهاندازی دو مرکز خدمات فناوری کسب و کار در شهرک صنعتی زاهدان و کنارک با قابلیت استقرار ۱۹ مشاور در کل حوزههای مرتبط برای ارائه خدمات به واحدهای تولیدی استان و فعالیت کلینیک کسب و کار استان با عضویت بیش از ۲۰ استاد توانمند و مجرب دانشگاهی به منظور عارضهیابی و ارائه پروژه بهبود از برنامههای حمایتی صنایع کوچک است.
وی با بیان اینکه راه اندازی مجدد کارخانجات تعطیل در دستور کار این شرکت قرار دارد، افزود: در سه ماهه امسال، پنج واحد نیمه فعال در شهرکهای صنعتی استان احیا شده و ۱۶ واحد تولیدی نیز در این مدت نیز افزایش تولید داشتند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی سیستان و بلوچستان عنوان کرد: از سال گذشته تاکنون اقدامات خوبی در شهرکهای صنعتی استان صورت گرفته که از جمله جانمایی زون انرژیهای خورشیدی در شهرکهای صنعتی زاهدان و خاش به میزان ۵۲ هکتار، ۹ واگذاری انشعابات گاز در شهرکهای صنعتی زاهدان کامبوزیا و زاهدان کارگاهی به واحدهای تولیدی و صنعتی، انتقال برق از پست کلید خانه پرواز به شهرک صنعتی زاهدان – کامبوزیا به میزان هشت مگاوات با همکاری شرکت توزیع برق استان است.
وی بیان کرد: ساخت هشت واحد کارگاهی در شهرک صنعتی کارگاهی زاهدان با پیشرفت فیزیکی ۹۸ درصد، ساخت ۱۲ واحد کارگاهی در شهرک صنعتی زابل – محمد آباد با پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصد از فعالیتهای حوزه فنی این شرکت است.
راشکی با اشاره به اینکه در دو سال اخیر ۲۰ درصد افزایش صادرات خرما را داشتیم، اذعان کرد: پیادهسازی دو خوشه صنعتی خرما در منطقه سراوان و میوههای گرمسیری در منطقه زرآباد و راهاندازی اولین کنسرسیوم صادراتی خرما در سراوان انجام شده است.
وی گفت: برنامهریزی برای راهاندازی کنسرسیوم آبزیان در جنوب استان، ۲۰ برنامه حمایتی بیش از ۱۰۰ واحد تولیدی برای حضور در نمایشگاه داخلی و خارجی و برنامهریزی برای شناسایی پنج نیاز فناورانه و رفع دو نیاز فناورانه تا پایان سال جاری انجام خواهد شد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی سیستان و بلوچستان افزود: قریب به ۷۰ درصد تراورس ریلهای کشور در شهرکهای صنعتی استان تأمین میشود و مزیت این کارخانه وجود آن در کنار خط راهآهن بوده که قرار است به راهآهن خراسان وصل شود.
وی با بیان اینکه ۴۵ درصد کنسروجات کشور در این استان تولید میشود، اعلام کرد: سال گذشته ۶۱ واحد در شهرکهای صنعتی استان زیر ۵۰ درصد ظرفیت داشتند افزایش ظرفیت داشتند و امسال نیز پیش بینی ۶۰ درصد افزایش را داریم.
راشکی با بیان اینکه استان سیستان و بلوچستان برای تأمین نیروی متخصص صنعت دچار مشکل است، تاکید کرد: ضروری است تا نسل بعدی با نگاه اینکه تولیدکننده باشند و یا در حوزه فنی کار کنند تربیت شوند.
ثبت دیدگاه