شهریار نیوز:
به گزارش ایمنا، حسینعلی شهریاری، در یک گفتوگوی تلویزیونی از روند تخصیص ارز به حوزه سلامت انتقاد کرد و اظهار کرد: این تاخیرها باعث میشود که روند تأمین کالاهای سلامت دچار مشکل شود و مردم آسیب ببینند.
وی افزود: همان موقع که ارز ترجیحی دارو را حذف کردند، به رئیس جمهور نامه نوشتم و گفتم که باید منابع مالی A ریال باشد که دولت نتوانست منابع مالی مورد نیاز را تأمین کند.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به اجرای طرح دارویاری، گفت: وقتی ارز ترجیحی دارو حذف شد، قرار بود بیمهها جور افزایش قیمت دارو را بکشند، اما میبینیم که پرداختی مردم بابت دارو بالا رفته است.
وی تاکید کرد: ما گفتیم که پرداختی از جیب مردم نباید از ۳۰ درصد بالا برود که متأسفانه در حال حاضر به ۵۰ تا ۶۰ درصد رسیده است.
وی ادامه داد: وقتی اجرای قانون مدیریت نمیشود، پرداختی از جیب مردم بالا خواهد رفت.
شهریاری گفت: اعتقاد داریم که تولیدکنندگان کالاهای سلامت در کشور دچار مشکل هستند و ما نگران این وضعیت هستیم.
وی افزود: وقتی طرح دارویاری اجرا شد، به سازمان غذا و دارو تکلیف کردیم که ذخیره داروهای استراتژیک باید حداقل ۶ ماه باشد که اینگونه نشد و الان بعضی داروها برای ۲ ماه ذخیره دارند.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: دیر پرداخت شدن منابع ارزی که اختصاص یافته، مهمترین مشکل سازمان غذا و دارو برای مدیریت بازار است.
وی افزود: با توجه به مشکلات در حوزه دارو، تجهیزات و شیرخشک، از رئیس جمهور درخواست کردیم یک قرارگاه ایجاد شود؛ چون وزیر بهداشت به تنهایی نمیتواند کارها را پیش ببرد.
منبع: مهر
ثبت دیدگاه