شهریار نیوز:
به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، مالک رحمتی صبح امروز چهارشنبه در جلسه کارگروه عفاف و حجاب استان، افزود: با اجرای طرح نور میتوان حرکت خوبی در جامعه آغاز کرده و با همراهی و همکاری کلیه نهادهای مرتبط و رعایت تمام جوانب موضوع، اقدام اثربخش و موثری داشت که امیدواریم دستگاههای فرهنگی نیز در کنار این طرح، اقدامات تبلیغی و تبینی گستردهای را آغاز کنند.
رحمتی گفت: طرح نور یکی از اضلاع برنامه های ستاد حجاب و عفاف است و سایر مجموعه ها نیز باید فعالیت هایی را برای تقویت و تکمیل این طرح در عرصه، فرهنگی و تبلیغی شروع کنند.
وی با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه دشمن برای تاثیرگذاری در جامعه موضوع حجاب را تبدیل به یک مسئله و چالش کرده و برای آن برنامه ریزی های متنوعی انجام داده، اضافه کرد: دشمن سال هاست در حوزه حجاب، عملیات روانی مفصلی در فضای مجازی و حقیقی انجام داده تا هنجارشکنی را از این طریق ترویج کند؛ حال اگر ما نیز برای مقابله هوشمند با این موضوع برنامه جامع و کامل نداشته باشیم، نتیجه موثری نخواهیم گرفت. لکن ضروری است همه دستگاههای مرتبط با برنامه های عملیاتی و کاربردی و کارشناسی شده به میدان بیایند.
رحمتی تاکید کرد: عموم فرزندان این جامعه عاشق دین، آیین مذهبی، هویت دینی و ملی خودشان هستند و ما این را در اکثر مناسبت های ملی و مذهبی شاهد هستیم و این فرصتی است که می توان با استفاده از آن بسیاری از طراحی های دشمن را خنثی کرد.
استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: همه دستگاه های اجرایی و فرهنگی مرتبط باید برنامه کاری مشخص و معینی را در راستای تبیین و تبلیغ آثار حجاب و عفاف در جامعه تدوین و عملیاتی کنند.
رحمتی با بیان اینکه در مقوله حجاب حداقل در سه مرحله باید کار کرد، گفت: اولین مرحله اقدامات معرفتی و آگاهی بخش است و دستگاه های فرهنگی متعددی همچون آموزش و پرورش، دانشگاه ها و مراکز فرهنگی و علمی متولی این امر هستند که میتوان با استفاده از ابزارهای فرهنگی و هنری موثر، در این زمینه نقش آفرینی کرد.
وی افزود: حجاب یک مقوله حفاظت و صیانت از گوهر وجودی بانوان است که باید باورمندی به این موضوع را با محوریت رویکرد آموزشی در مدارس، دانشگاه ها و سایر مراکز فرهنگی تقویت کرد.
وی گفت: پس از مرحله آموزش و آگاهی بخشی باید مرحله دوم یعنی ایجاد انگیزه و اقدامات انگیزشی برای اقناع سازی جوانان در دستور کار قرار گیرد، زیرا در بسیاری از اوقات صرف علم و دانستن کافی نیست و برای عمل کردن نیاز به انگیزه است.
وی ادامه داد: سومین مرحله در زمینه ترویج فرهنگ عفاف و حجاب، استفاده از رویکردهای تبشیری و تنذیری است.
رحمتی به عناصر چهار گانه تاثیرگذار در حوزه عفاف و حجاب نیز اشاره کرد و گفت: این عناصر شامل مسئولان ادارات، خانواده، تشکل های مردمی و مراکز تخصصی و آحاد مردم هستند که باید مورد توجه جدی قرار گیرند.
وی افزود: در موضوع ترویج و تثبیت حجاب و عفاف و ماندگاری آثار فعالیت های فرهنگی کانون خانواده سهم بسزایی دارد و خانواده ها در محیط گرم زندگی، بسیاری از مسائل را می توانند مدیریت کنند. در کنار خانواده باید از ظرفیت تشکل های مردمی که همواره در این خصوص دغدغه و برنامه دارند نیز استفاده شود. بنابراین در صورتی که این عناصر به وظایف قانونی خود در سه مرحله فوق عمل کنند یقیناً بسیاری از چالش های اجتماعی کاسته خواهد شد.
رحمتی بر لزوم استفاده از ظرفیت اقشار مختلف اثرگذار در جامعه نیز در راستای ترویج فرهنگ حجاب در جامعه تاکید کرد.
نماینده عالی دولت در آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه جلسات ستاد عفاف و حجاب بایستی منظم تشکیل شود، گفت: مدیران کل سازمان ها و نهادهای حوزه عفاف و حجاب بدلیل اهمیت موضوع شخصا در این جلسات شرکت کنند. تا برنامه ریزی های صورت گرفته با اتحاد و انسجام پیش برود.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی نیز گفت: در حوزه عفاف و حجاب کار فرهنگی بیشتر نیاز است.
تراب محمدی افزود: دشمن بیش از ۳۰ سال روی این موضوع کار کرده تا فرهنگ حجاب را در جامعه ما خدشه دار کند.
وی تاکید کرد: رسانه های معاند با تمام توان در این راستا وارد میدان شده اند و بر این اساس باید ما نیز رسانه های خود را در برابر این پمپاژهای خبری و جنگ نرم دشمن تقویت کنیم.
محمدی به ورود جدی اتاق اصناف برای راه اندازی فروشگاه های حجاب در سطح شهر تاکید کرد.
ثبت دیدگاه