شنبه, ۲۹ دی , ۱۴۰۳ ساعت ×
پ
پ



به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، حجت الاسلام لطیفی در این نشست که امروز، ۲۳ آبان در دبیرستان ماندگار البرز برگزار شد، در سخنانی با اشاره به اینکه این مدرسه و نیز جشنواره فیلم رشد هر دو نمادهای تاریخی برای وزارت آموزش و پرورش هستند، عنوان کرد: مدرسه البرز فارغ از رنگ و بوی تاریخی پیام می‌دهد که آموزش و پرورش با وجود فراز و نشیب‌هایی که پشت سرگذاشته به دنبال رشد بوده که این تعالی و رشد از مدرسه شروع می‌شود.

لطیفی از جشنواره فیلم رشد به عنوان قدیمی‌ترین جشنواره فیلم کشور و نماد استواری ایرانیان در حوزه‌های مختلف فرهنگی و هنری یاد کرد و افزود: افزودن ابتکار به پنجاه‌و‌دومین دوره یک جشنواره بسیار دشوار است. برای این دوره شعار مدرسه هویت‌ساز را انتخاب کرده‌ایم. مدرسه به مثابه کانون تربیت انسان‌ها دارای ظرفیت‌های بسیاری در تولید فیلم و آثار هنری است و در این دوره درنظر داریم سه نشان ویژه را یکی به معلم نمونه فیلمساز، دیگری ایثار و از خودگذشتگی (یادبود شعید علی لندی) و مدرسه به مثابه مبدا پیشرفت در کشور و الهام‌بخش در جهان اسلام اعطا کنیم.

وی همچنین به افزوده شدن بخش فیلمنامه به این دوره جشنواره فیلم رشد اشاره کرد و گفت: در این دوره به دسترس‌پذیر بودن محتواهای جشنواره توجه خاص شده و فیلم‌های برگزیده پس از اکران در تهران و استان‌ها از طریق اپلیکیشن‌های شاد و رشد در دسترس قرار می‌گیرند.

لطیفی تاکید کرد: از محتواهای رسانه‌ای و آموزشی این جشنواره در تامین منابع درسی نیز به عنوان محتوای تکمیلی و ترویجی استفاده خواهد شد. این جشنواره می‌تواند یک ظرفیت بین‌المللی برای عرضه توانمندی‌های کشورمان در حوزه تولید فیلم باشد.

معاون وزیر آموزش و پرورش همچنین گفت: امیدواریم این جشنواره از صورت رویدادی به شکل فرایند تغییر ساختار دهد و ویتریتی نباشد.

حمایت ویژه از فیلم‌های بامحتواهای نماز، کار و جمعیت

همچنین در این نشست، صادق یزدانی، ‌‌دبیر جشنواره فیلم رشد در سخنانی از این جشنواره بین‌المللی به عنوان پرسابقه‌ترین و مهمتر از آن پرمخاطب‌ترین جشنواره فیلم کشور یاد و عنوان کرد: تمام معلمان و دانش‌آموزان در ایام جشنواره و نیز به دلیل گنجانده شدن تولیدهای جشنواره در افزونه‌های کتاب درسی مخاطب فیلم رشد به حساب می‌آیند. پیشوند علمی، تربیتی و آموزشی در عنوان جشنواره آن را تمایز کرده به شکلی که جشنواره‌ای رو به تعالی است که به رشد علمی، ‌تربیتی و آموزشی کشور کمک می‌کند.

یزدانی از مدرسه به عنوان عنصر پیوند دهنده میان معلمان، دانش‌آموزان و اولیا یاد کرد و افزود: امسال در سه بخش از فیلم‌های تولیدی معلمان، دانشجو معلمان و دانش‌آموزان مقطع دبیرستان استقبال می‌شود. همچنین امسال با همکاری ستاد اقامه نماز از فیلم‌های با محتوای پیوند نماز، مسجد و مدرسه حمایت ویژه خواهد شد. همچنین با همکاری جبهه فعالان جمعیت زمینه حمایت خاص از فیلم‌های با محتوای جوانی و جمعیت و نیز با همکاری وزارت تعاون از فیلم‌های با محتوای کار فراهم شده است. ضمن اینکه سیمافیلم نیز از فیلم‌نامه برتر حمایت خواهد کرد.

وی همچنین از برپایی دو نشست علمی در راستای برپایی این جشنواره خبر داد و گفت: برای برپایی دو نشست دیگر نیز برنامه‌ریزی شده است.

دبیر جشنواره فیلم رشد همچنین خبر داد: پس از برپایی مراسم اختتامیه،‌ دوره‌های آموزش فیلمسازی را برای دانش‌آموزان به صورت مجازی و حضوری برگزار می‌کنیم. همچنین از برگزیدگان دوره‌های قبل به عنوان داور در این دوره استفاده می‌کنیم.

وی افزود: فیلم‌های برگزیده جشنواره هفت روز در سینما فلسطین و پایگاه‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تهران و سپس در استان‌ها اکران خواهند شد.

در این برنامه همچنین پروانه افشاریان، جهادگر نمونه و معاون پژوهشی پژوهشگاه رویان در سخنانی با تاکید بر اهمیت آموزش و تربیت در جوامع مختلف، عنوان کرد: هر اندازه تربیت زودتر شروع شود نقش بیشتری را در رشد و تعالی جامعه ایفا خواهد کرد.

افشاریان با اشاره به شعار این دوره جشنواره افزود: شعار مدرسه هویت‌ساز بسیار نیکوست و می‌تواند با استفاده از فیلم اهمیت هویت را به دانش‌آموزان نشان داد.

وی همچنین به فعالیت‌های ترویجی پژوهشگاه رویان اشاره کرد و گفت: در این راستا با همکاری وزارت آموزش و پرورش اتوبوس‌های آزمایشگاه سلول‌های بنیادی را به مدارس اعزام می‌کنیم.

در پایان این نشست از پوستر پنجاه و دومین جشنواره بین‌المللی علمی، تربیتی و آموزشی فیلم رشد رونمایی شد.



منبع

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.