شنبه, ۲۹ دی , ۱۴۰۳ ساعت ×
پ
پ

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان همدان، دکتر بهروز کارخانه‌ای در اولین نشست جهادی پایوران سخاوتمند همدانی در دستگاه های اجرایی کشور با اعلام این خبر افزود: زمانی مدیریت دانشگاه را در این دوره برعهده گرفتیم که با مشکلات فراوانی در حوزه خدمات، تجهیزات و طرحه های عمرانی مواجه هستیم با این حال همه تلاش خود را به کار گرفته‌ایم تا وقفه ای در ارایه خدمات بهداشتی و درمانی ایجاد نشود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: این مجموعه در حال حاضر ۲۸ هزار میلیارد ریال بدهی دارد با این وجود بخشی از طلب پزشکان و پرستاران پرداخت شده و اجازه هیچ گونه وقفه در ارایه خدمات درمانی و بهداشتی را نداده‌ایم. 

دکتر کارخانه‌ای با اعلام اینکه دانشگاه علوم پزشکی همدان ۱۲ هزار میلیارد ریال از بیمه‌ها طلب دارد، افزود: ماهانه ۹۰۰ میلیارد ریال حقوق نیروهای شرکتی پرداخت می‌کنیم که نیازمند تبدیل وضعیت این نیروها برای کاهش فشار مالی هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به اینکه بیمارستان بعثت به تنهایی نیازمند ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تجهیزات پزشکی است، اضافه کرد: سایر بیمارستان‌های استان نیز وضعیت مشابهی دارد برای نمونه برخی از دستگاه‌های مهم تصویربرداری و تشخیصی مانند اندوسکوپی و کولونوسکوپی بیمارستان بهشتی نیازمند تعمیر یا جایگزینی مناسب است.

وی ادامه داد: همچنین بیمارستان‌های این استان به تجهیزاتی مانند سنگ‌شکن نیاز فوری دارند و برخی دستگاه‌ها باید به‌طور کامل جایگزین شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان تاکید کرد: مراکز جامع سلامت شهری و روستایی نیز نیازمند تزریق اعتبار برای بهبود امکانات است.

کارخانه‌ای درباره مشکلات عمرانی دانشگاه نیز گفت: علوم پزشکی همدان ۸۹ طرح عمرانی نیمه‌تمام دارد که پیشرفت فیزیکی آن‌ها از ۲ تا ۹۸ درصد متغیر است.

وی با اعلام اینکه برای تکمیل این طرح ها به اعتباری افزون بر ۷۰ هزار میلیارد ریال نیاز است، خاطرنشان کرد: خوابگاه‌های دانشجویی وضعیت مناسبی ندارند و باید به‌سرعت تعمیر و تجهیز شوند، چرا که باتوجه به جذب دانشجویان خارجی نیازمند بهبود وضعیت خوابگاه‌ها و امکانات رفاهی آنها نیز هستیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: سرانه فضای آموزشی دانشگاه تنها ۳.۲ مترمربع به ازای هر دانشجو است، در حالی که میانگین کشوری ۹ مترمربع است، این رقم ما را در میان استان‌های کم‌برخوردار قرار داده است.

کارخانه ای تاکید کرد: با توجه به گنجایش فعلی بیمارستان‌های بهشتی و فرشچیان، ساخت یک بیمارستان هزار تخت‌خوابی در استان ضروری است.

وی تصریح کرد: تسویه بدهی دانشگاه به شرکت‌های دارویی نیازمند تزریق اعتبار است از سوی دیگر، افتتاح برخی بیمارستان‌ها بدون مجوزهای لازم، موجب تحمیل هزینه‌های چند صدمیلیاردی به این مجموعه شده است!؟ 
 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.