شنبه, ۱ دی , ۱۴۰۳ ساعت ×
پ
پ

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان همدان، علیرضا قاسمی‌فرزاد، در جلسه شورای آرد و نان استان با اعلام این خبر افزود: نان اگر سبوس کافی نداشته باشد باعث بیماری‌های بسیاری از جمله بیماری‌های قلبی و عروقی و دیابت می‌شود.

وی افزود: افزایش ۲۰ درصدی سهمیه آرد نانوایی‌های سنتی تشویق مناسبی ست که در دستورکار قرار گرفته است.

قاسمی‌فرزاد با بیان اینکه نان غذای اصلی مردم است و باید روی کیفیت، بهداشت، سلامت و وزن آن مراقبت‌های لازم انجام شود، گفت: دستگاه‌های نظارتی باید بر کیفیت، زمان پخت و بهداشت واحدهای نانوایی نظارت بیشتری داشته باشند.

استاندار همدان با تاکید براینکه سهمیه آرد تخصیص یافته به هر نانوایی باید در همان نانوایی پخت شود، خاطرنشان کرد: سیستم نظارت بر حمل آرد از کارخانه تا نانوایی، باید با نصب دستگاه‌ و فرآیند مشخص برقرار شود تا از هدررفت آن جلوگیری شود.

۴۶

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.