به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان همدان، علیرضا قاسمیفرزاد، در جلسه شورای آرد و نان استان با اعلام این خبر افزود: نان اگر سبوس کافی نداشته باشد باعث بیماریهای بسیاری از جمله بیماریهای قلبی و عروقی و دیابت میشود.
وی افزود: افزایش ۲۰ درصدی سهمیه آرد نانواییهای سنتی تشویق مناسبی ست که در دستورکار قرار گرفته است.
قاسمیفرزاد با بیان اینکه نان غذای اصلی مردم است و باید روی کیفیت، بهداشت، سلامت و وزن آن مراقبتهای لازم انجام شود، گفت: دستگاههای نظارتی باید بر کیفیت، زمان پخت و بهداشت واحدهای نانوایی نظارت بیشتری داشته باشند.
استاندار همدان با تاکید براینکه سهمیه آرد تخصیص یافته به هر نانوایی باید در همان نانوایی پخت شود، خاطرنشان کرد: سیستم نظارت بر حمل آرد از کارخانه تا نانوایی، باید با نصب دستگاه و فرآیند مشخص برقرار شود تا از هدررفت آن جلوگیری شود.
۴۶
ثبت دیدگاه