جمعه, ۵ بهمن , ۱۴۰۳ ساعت ×
پ
پ

شهریار نیوز:

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدعباس صالحی در ابتدا همراه با جمعی از مردم به تماشای تئاتر “مرز” (برگزیده جشنواره‌ هنرستان‌های هنرهای زیبا) به کارگردانی ندا قربانیان نشست و پس از تماشای این نمایش با دانش آموزانی که این تئاتر را اجرا کردند و‌ معلمشان گفت‌وگو کرد.

رییس شورای هنر پس از آن ‌نیز با حضور در مجموعه فرهنگی تئاتر شهر نمایش‌های خیابانی “پلاستیک” (درمورد محیط زیست) و ” توپ با توپ” (با موضوع دفاع مقدس) که جزو آثار مشارکت کننده در چهل و‌سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر هستند را تماشا کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پس از تماشای دو تئاتر خیابانی از دبیرخانه چهل‌و‌سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر بازدید و با کارکنان گفت‌وگو کرد.

صالحی سپس در جلسه‌ای که با حضور خیرالله تقیانی‌پور دبیر جشنواره، حجت‌الاسلام بهداروند مشاور دبیر جشنواره و سعید نجفیان دبیر اجرایی جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر برگزار شد شرکت کرد و در جریان جزئیاتی در مورد تعداد و کیفیت آثار شرکت کننده و روند برگزاری جشنواره تئاتر فجر قرار گرفت.

تئاتر اعتماد به‌نفس دانش‌آموزان را افزایش می‌دهد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پس از تماشای تئاتر در جمع خبرنگاران نیز حاضر شد و گفت: تئاتر فرصت‌های زیادی را می‌تواند برای دانش آموزان ایجاد کند که از مهم‌ترین آنها افزایش اعتماد به نفس است؛ هنرهای نمایشی فرصت گفتگو فراهم می‌کند و می‌تواند این امکان را به وجود بیاورد که آموزش به مهارت تبدیل شود.

وی با بیان اینکه در دوره‌هایی پیوندهای بهتری میان نظام آموزشی و تئاتر وجود داشت ولی به علل مختلف میان این دو فاصله افتاده است، افزود: اگر امروز نقدی جدی به نظام آموزشی وجود دارد، مدرسه برای بچه‌ها جذاب نیست، نظام آموزشی خسته کننده است و … رونق تئاتر و هنرهای نمایشی در مدارس می‌تواند به حل این مسائل کمک کند.

صالحی تصریح کرد: هم ما باید تلاش کنیم تا فعالان حوزه آموزشی را متوجه این فواید کنیم و هم فعالان نظام آموزشی با حضور در محافلی از این قبیل در جریان فرصت‌هایی که هنرهای نمایشی ایجاد می‌کنند قرار بگیرند؛ در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تلاش می‌کنیم این مسیر را روان‌تر کنیم و امیدوار هستم دوستان ما در نظام آموزشی به این دعوت پاسخ مطلوب‌تری دهند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مورد روابط متقابل وفاق و تئاتر گفت: گفت و گو بنیاد وفاق و تئاتر هنر گفتگو است یعنی اگر می‌خواهیم فضای گفتگو را گسترش دهیم تئاتر فرصت قابل توجهی برای آن فراهم می‌کند چرا که بازیگران عرصه تئاتر و بینندگان آن در گفت‌وگویی دو طرفه هستند که از جانب بازیگران تئاتر به زبان می‌آید و در درون مخاطبان آن جریان دارد؛ وفاق ملی مبتنی بر گفتگوی ملی است و یکی از پایه‌های گفتگوی ملی هم می‌تواند در گسترش فضای هنرهای نمایشی باشد.

وی در مورد وضعیت ساختمان سنگلج افزود: این مسئله مدت‌هاست مورد بررسی قرار گرفته و مراحلی طی شده است و انشاالله تالار سنگلج بهتری را شاهد خواهیم بود.

صالحی در مورد رویکرد دولت درباره کیفی‌سازی سالن‌های تئاتر تصریح کرد: دولت با استفاده از منابع موجود تلاشش را انجام می‌دهد اما باید مطالعه کرد چگونه می‌توان کسانی که به تئاتر علاقه دارند را نیز در این رویه سهیم کرد چرا که حتما افراد زیادی هستند که تمایل دارند در این‌ مسیر مشارکت جدی داشته باشند البته سهم دولت نیز محفوظ است.

وزیر فرهنگ در مورد لغو کنسرت در اهواز گفت: هر مجوزی که داده می‌شود اعتباری برای اهالی موسیقی و ارشاد محسوب می‌شود و تلاش می‌کنیم از آن صیانت کنیم. همکاران ما در خوزستان درمورد مسئله‌ای که گفته می‌شود نیز توضیحات لازم‌ را دادند و بیان کردند که چنین مسئله‌ای رخ نداده است.

گفتنی است، چهل‌وسومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر به دبیری خیرالله تقیانی‌پور، روزگذشته کار خود را در تهران آغاز کرد و تا ۱۳ بهمن ادامه دارد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.