شهریار نیوز:
به گزارش روابط عمومی استانداری تهران، مقصد چهارمین سفر شهرستانی محمد صادق معتمدیان، استاندار تهران، فیروزکوه بود، این شهرستان در جنوب رشته کوههای البرز و سر راه عبور به سه استان تهران و سمنان و مازندران قرار گرفته و ۱۷٬۴۵۳ نفر جمعیت دارد.
حضور شبانه استاندار تهران پیش از آغاز رسمی سفرهای شهرستانی در چهارمین سفر ایشان به فیروزکوه دیگر به سنت تبدیل شده، چرا که ایشان ترجیح میدهند کار سفر را با دیدار خانواده شهدا آغاز کنند و به مراکز حمایتی سرکشی داشته باشند، لذا، سفر از شامگاه سه شنبه ۱۶ بهمن ماه آغاز شد.
دیدار با خانواده معظم شهیدان «محمد مهدی و حسن سراج»
معتمدیان، شامگاه سه شنبه و در نخستین برنامه حضور خود در فیروزکوه به دیدار خانواده شهیدان «محمد مهدی و حسن سراج» رفت.
شهیدان بزرگوار «حسن و محمدمهدی سراج» در سالهای ۶۶ و ۶۷ در مناطق عملیاتی «سومار» و خرمشهر به درجه رفیع شهادت نائل آمده اند.
بازدید استاندار تهران از مرکز نگهداری معلولین ذهنی «دختران نیلوفر»
استاندار تهران، در دومین برنامه حضور خود در فیروزکوه، شامگاه سه شنبه در مرکز نگهداری معلولین ذهنی «دختران نیلوفر» حضور یافت و با مسئولین این مرکز دیدار و گفتگو کرد.
معتمدیان، در این دیدار، ضمن تقدیر و تشکر از تلاشها و ارائه خدمات شبانه روزی مسئولین این مرکز، روند ارائه خدمات و فعالیتها این مرکز را مورد بررسی قرار داد.
استاندار تهران به مقام شاخص شهدای فیروزکوه ادای احترام کرد
استاندار تهران، صبح چهارشنبه و همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر با حضور در مزار شهدای فیروزکوه، به مقام شامخ این عزیزان ادای احترام کرد.
وی در این مراسم توسط شاهرخ رامین، نماینده مردم فیروزکوه و دماوند در مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام حسن حیدری، امام جمعه فیروزکوه، حسین کاغذلو، سرپرست معاونت سیاسی اجتماعی استانداری تهران، حشمت الله عسگری معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران، ابوالفضل زمانی نژاد سرپرست فرمانداری فیروزکوه و دیگر مسئولان همراهی میشد.
از حضور در «تنگه واشی» تا بازدید از سد «نمرود»
استاندار تهران گوش شنوای مشکلات اهالی روستای «سله بن»
مقام عالی دولت در استان تهران در ادامه چهارمین سفر شهرستانی خود به فیروزکوه، پیش از ظهر چهارشنبه، در مسیر شهر «ارجمند» دقایقی با حضور در میان اهالی روستای «سله بن» ضمن شنیدن مشکلات اهالی با آنها گفتگو کرد.
وی سپس با حضور در شهر ارجمند ضمن بازدید از پروژههای مدیریت شهری و بافت فرسوده این شهر با اهالی گفتگو و در جریان مشکلات این شهر قرار گرفت.
نوسازی و مقاوم سازی بافت فرسوده از اولویتهای دولت است
معتمدیان، در بازدید از روستای «سله بن» بر لزوم تعیین تکلیف بافتهای فرسوده و ناکارآمد تاکید کرد و در جمع خبرنگاران گفت: یکی از اولویتهای دولت، نوسازی و مقاومسازی این بافتها با هدف افزایش ایمنی و جلوگیری از خسارات احتمالی در شرایط زلزله است.
وی در ادامه افزود: امروز بازدیدی از منطقه داشتم و انشاالله در جلسه شورای برنامهریزی که عصر امروز در فرمانداری برگزار میشود، در این خصوص بحث و تبادل نظر خواهیم کرد تا بتوانیم تصمیمات لازم را برای تعیین تکلیف منطقه اتخاذ کنیم.
استاندار تهران با اشاره به اهمیت توسعه گردشگری در منطقه، اظهار داشت: گردشگری یکی از پیشرانهای توسعه است و روستای سله بن به دلیل نزدیکی به استانهای مازندران و سمنان، قرار گرفتن در مسیر زائران حضرت امام رضا (ع) و داشتن آبوهوای پاک و اقلیم مناسب، از ظرفیتهای بالایی در این حوزه برخوردار است.
وی ادامه داد: برای ارتقای گردشگری در این منطقه، نیازمند معرفی ظرفیتها به سرمایهگذاران بخش خصوصی هستیم. دولت نیز وظیفه دارد زیرساختهای لازم را تکمیل کند، هرچند که در تأمین منابع مالی با چالشهایی مواجه هستیم.
معتمدیان در پایان با اشاره به مصوبات امروز، گفت: تعیین تکلیف و جابجایی در برخی مناطق روستایی از جمله مصوبات امروز ما بود که انشاالله در زمانبندی مشخصی اجرایی خواهد شد. هدف ما این است که با سرعت و شتاب بیشتری پروژهها را به نتیجه برسانیم و حقوق مردم را به بهترین شکل ممکن ایفا کنیم.
بازدید از سد مخزنی «نمرود» و بافت فرسوده شهر فیروزکوه
استاندار تهران همچنین در محل احداث سد مخزنی «نمرود» حضور یافت و ضمن بازدید از این سد، با توضیحات دستاندرکاران اجرایی از جزئیات احداث و مراحل باقیمانده تا تکمیل آن مطلع شد.
گفتنی است، سد مخزنی نمرود به منظور تنظیم سالیانه ۱۲۰ میلیون مترمکعب آب شرب، کشاورزی و صنعتی در حال احداث است.
معتمدیان همچنین در ادامه سفر خود به فیروزکوه از پروژههای مدیریت شهری و بافت فرسوده این شهر «مسجد سی» بازدید کرد و در جریان مشکلات این شهر قرار گرفت.
بازدید از یک واحد صنعتی تولید آب آشامیدنی
وی سپس از یک واحد تولیدی صنایع آشامیدنی در فیروزکوه بازدید کرد.
یکی از فعالان صنعتی در این واحد تولید آب آشامیدنی افزایش هزینههای تولید را یکی از مشکلات موجود دانسته و به خبرنگار مهر گفت: هزینههای انرژی، مواد اولیه و تجهیزات به طور مداوم در حال افزایش است. این موضوع باعث کاهش حاشیه سود ما و به خطر افتادن توان رقابتی ما در بازار میشود.
وی نوسانات قیمت و کمبود برخی از مواد اولیه را نیز مورد اشاره قرار داده و افزود: ورود محصولات خارجی با قیمتهای پایینتر و کیفیتهای متنوع، بازار داخلی را تحت فشار قرار داده و باعث کاهش فروش محصولات ما شده است.
بررسی و تسهیل در فرآیند تأمین منابع آبی، ارائه تسهیلات مالی و حمایت از واحدهای تولیدی، کاهش بروکراسیهای اداری و تسهیل در اخذ مجوزها و حمایت از تولیدکنندگان داخلی در مقابل واردات بخشهایی از مطالبات صنعتگران فیروزکوه از نماینده عالی دولت در استان تهران بود.
گفتگو با نمازگزاران مسجد جامع فیروزکوه و سفر به تنگه واشی
استاندار تهران سپس با حضور در مسجد جامع فیروزکوه با شهروندان و نمازگزاران دیدار و گفتگو کرد.
وی در ادامه سفر خود به فیروزکوه با حضور در روستای جلیزجند و منطقه گردشگری تنگه واشی ضمن گفتگو با اهالی و اعضای شورای اسلامی روستا به بررسی مسائل و مشکلات این منطقه گردشگری پرداخت.
تنگه واشی در فاصله حدود ۲۰ کیلومتری فیروزکوه قرار گرفته است و مقصد گردشگری بسیاری از افراد در استانهای تهران و مازندران است.
برپایی میز خدمت همزمان با سفر استاندار تهران به شهرستان فیروزکوه
همزمان با سفر استاندار تهران به شهرستان فیروزکوه، میز خدمت با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در مسجد جامع شهر فیروزکوه برگزار شد.
این برنامه با هدف تسریع در رسیدگی به مشکلات شهروندان و تسهیل فرآیندهای اداری در شهرستان فیروزکوه اجرا و در این میز خدمت، مدیرکل بازرسی استانداری تهران، مدیران اداره کل بازرسی، برخی از مدیران و معاونان ادارات کل استان تهران و مدیران دستگاههای اجرایی و خدماتی شهرستان فیروزکوه به صورت مستقیم با مردم ملاقات و درخواستها و مشکلات مردمی را رسیدگی نمودند.
برگزاری این میز خدمت، بخشی از برنامههای سفر استاندار تهران به شهرستان فیروزکوه بود که با استقبال خوب شهروندان همراه بود.
نشست منتخبین اقشار شهرستان فیروزکوه با حضور استاندار تهران
محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران، در نشست با منتخبین اقشار این شهرستان که با حضور مسئولان استانی و محلی در سالن فرمانداری این شهرستان برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل (ره) و شهدای گرانقدر و تبریک به مناسبت اعیاد شعبانیه اظهار کرد: اهداف سفرهای شهرستانی با تکیه بر شناخت و آگاهی از ظرفیت هر شهر بنا شده و حضور مدیران ارشد استانی و شهرستانی به جهت بررسی دقیق میدانی و کار کارشناسی در خصوص وضعیت شاخصها از اهمیت ویژه برخوردار است.
اولویت خدمت رسانی در استان تهران با مناطقی است که شاخص پایینتری دارند
استاندار تهران در ادامه با اشاره به نابرابریهای موجود در شهر و استان تهران در حوزه زیرساختها و امکانات، یکی از اولویتهای مهم دولت چهاردهم را ارتقای شاخصهای پایینتر از میانگین کشوری اعلام کرد و گفت: با این اقدام توجه و تمرکز بیشتر بر مناطقی که به هر دلیل شاخص پایینتری نسبت به استان و کشور دارند صورت میگیرد و این مهم نیاز به اولویت بندی و برنامه ریزی دارد که توازن ایجاد شود و به همین واسطه اولویت خدمت رسانی در استان تهران با مناطقی است که شاخص پایینتری دارند.
بازدیدهای میدانی و دیدارهای چهره به چهره با مردم از اهداف سفرهای شهرستانی است
معتمدیان ارتقای شاخصها را منوط به انجام مطالعات دستگاههای اجرایی استان و شهرستانها، هم اندیشی با نخبگان و متنفذین هر منطقه اعلام کرد و افزود: اگر بنا بود که در اتاقهای در بسته تصمیم گیری کنیم سفرهای شهرستانی را انجام نمیدادیم لذا یکی از اهداف مهم این سفرها بازدیدهای میدانی و دیدارهای چهره به چهره و استفاده از نظرات همه اقشار در شهرستانها است.
وی نظر مردم بومی هر منطقه را برای گره گشایی از مشکلات بسیار مهم و مؤثر دانست و عنوان کرد: هر زمان که به مردم مراجعه کردیم و نظر خواهی داشتیم موفق بوده ایم و اکنون نیز با تاسی بر اهداف انقلاب که عدالت محوری و توجه به مناطق محروم بوده است، شاهد خدمات شایسته ای هستیم که از ابتدای انقلاب تا کنون صورت گرفته و تداوم دارد.
با اولویت بندی مشکلات تا پایان دولت به رفع آنها خواهیم پرداخت
استاندار تهران با اشاره به اینکه خدمات انقلاب اسلامی از ابتدا تا کنون در عرصههای مختلف سرانههای بهداشتی، آب رسانی، جادهها قابل مقایسه با قبل از انقلاب نیست، گفت: رویکرد همه دولتها با توجه به نگاه حاکمیت همواره خدمت به مردم بوده است و امروز نیز تمام تلاشمان را در استان تهران به کار گرفته ایم تا با شناسایی نظام مسائل و اولویت بندی چالشها با استفاده از ظرفیتهای گوناگون شهرستانی، استانی و ملی در حوزههای عمرانی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی قدم برداریم و تا پایان دولت به رفع آنها بپردازیم.
فیروزکوه دارای بالاترین سرانه توسعه فضاهای آموزشی در استان تهران است
مقام عالی دولت با اشاره به سرانههای عمرانی شهرستان فیروزکوه عنوان کرد: خوشبختانه طی بازدیدهای صورت گرفته، فیروزکوه به لحاظ توسعه فضاهای آموزشی از وضعیت مطلوبی برخوردار است و با متوسط ۱۳ درصد بالاترین سرانه را در میان همه شهرستانهای استان دارد در صورتی که میانگین سرانه کشوری ۵.۲۸ درصد و میانگین استان ۵.۱۶ درصد و پایینترین میانگین شهرستانی متعلق به شهر قدس است که ۲.۲۵ میباشد.
وی بیان کرد: برخی شاخصها مانند بهداشت و درمان، راهها و زیرساختهای اقتصادی در فیروزکوه دچار عقب ماندگی است و نیازمند توجه و تمرکز بیشتر میباشد که در شورای برنامه ریزی برای موضوعات تصمیم گیری خواهد شد.
مصوبات لازم الاجرا هستند؛ نظارتهای عالیه از سوی استانداری انجام میگیرد
استاندار تهران با تاکید بر اینکه مصوبات لازم الاجرا هستند، افزود: مصوبات به عنوان نقشه راهی هستند که جهت توسعه به دستگاههای اجرایی ابلاغ میشوند و استانداری تهران نظارتهای عالیه را برای اجرای آنها خواهند داشت و بسیاری از این مصوبات در حوزههای عمرانی هستند و باید در مناطقی که سرانههای پایینتر هستند افزایش و سهم پیشرفت و وظایف هر دستگاه، زمان و آغاز و پایان عملیاتهای اجرایی مشخص و ابلاغ میشود و اعتبارات نیز بر حسب اولویتها توزیع خواهد شد تا با یک برنامه همه جانبه شتاب و سرعت اجرایی شدن مصوبات را افزایش دهیم تا در پایان دولت شاهد ارتقا و افزایش شاخصهای توسعهای باشیم.
فیروزکوه دارای پیشرانهای اقتصادی و امکان توسعه است
معتمدیان با بیان اینکه ۱۷ درصد از مساحت استان تهران متعلق به فیروزکوه است و پهناورترین شهرستان استان محسوب میشود، عنوان کرد: این منطقه به علت شاهراه بودن و موقعیت جغرافیایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و در مسیر بخشی از زائران حرم امام رضا، استان گلستان، مازندران و سمنان راه دارد و دارای موقعیتی ممتاز میباشد.
استاندار تهران با بیان اینکه فیروزکوه نباید فقط به واسطه کمبود آب مورد سنجش قرار بگیرد گفت: باید مدیریت مصرف آب در دستور کار قرار بگیرد و بازنگری در توزیع آب صورت بگیرد و در حوزه آب و هوا و جاذبههای گردشگری دارای بسیاری از پیشرانهای اقتصادی است و امکان توسعه دارد و تلاش داریم در این دوره از سرمایه گذاری جدید و توسعه صنعتی در شعاع ۱۲۰ کیلومتری تهران جلوگیری کنیم.
وی به توسعه نامتوازن و سکونتگاههای غیررسمی و بافتهای ناکارآمد، چالش آب، آلایندگی هوا و ترافیک، حمل و نقل تهران را از چالشها دانست و افزود: در فیروزکوه مدل توسعه با تهران متفاوت است چرا که در این شهرستان همه مؤلفههای توسعه از قبیل زمین مناسب، آب و هوای مطلوب، مردم پرتلاش و با انگیزه وجود دارد و با محدودیتهای قانونی مثل شعاع ۱۲۰ کیلومتری نیز مواجه نیستیم و اگر بنا بر سرمایه گذاری است باید با ملاحظات زیست محیطی در این شهرستان صورت بگیرد.
فیروزکوه دارای ظرفیت ۴۵ هزار تنی در تولید محصولات کشاورزی است
استاندار تهران یکی از مزیتهای فیروزکوه را وضعیت کشاورزی منطقه با ۴۵ هزار تن محصول کشاورزی اعلام کرد و گفت: این منطقه از ظرفیتهای خوبی برخوردار میباشد و دارا ی ۵۸ هزار تن محصولات باغی، رتبه اول شیلات و آبزیان و فعال در زمینه زنبور داری میباشد که همگی از پیشرانهای منطقه محسوب میشوند و در شورای برنامه ریزی به توسعه فیروزکوه با توجه ظرفیتها و پتانسیلها از بعد اقتصادی خواهیم پرداخت.
معتمدیان افزود: استان تهران بالاترین سرانه درآمدی را دارد اما نسبت به میانگین کشوری پایین است چرا که توزیع عادلانه درآمدها را نداشته ایم و نیازمند توجه تمرکز و برنامه ریزی است.
فیروزکوه باید به سمت فرآوری محصولات کشاورزی حرکت کند
وی با تاکید بر اینکه در حوزه کشاورزی فیروزکوه برای ارزش افزوده و افزایش در آمد مردم این منطقه باید به سمت فرآوری محصولات کشاورزی برویم گفت: یکی از سیاستها برای این منطقه احداث صنایع تبدیلی و فرآوری محصولات به منظور ارزش افزوده و ایجاد اشتغال است که با تأمین زیرساختها، نیازمند سرمایه گذاری بخش خصوصی میباشد و باید بر اساس نیاز، حلقههای مفقوده شناسایی و در حوزه معادن مطالعات صورت گیرد و در بخش گردشگری نیز به عنوان پیشران اصلی در حوزههای سلامت، سیاحتی کشاورزی، تفریحات زمستانی ظرفیتها و توانمندیها را با سرمایه گذاری معرفی کنیم.
بارگذاری جمعیت توسعه اقتصادی فیروزکوه را رقممی زند
استاندار تهران بابیان اینکه استان کم تراکم ترین استان کشور است گفت: ۱۹ برابر میانگین کشوری تراکم داریم در حالی که در فیروزکوه ۱۴ نفر و پایینتر از میانگین کشوری میباشد و با این ظرفیت میشود در حوزه بارگذاری جمعیت اقداماتی انجام داد که به توسعه اقتصادی هم کمک شود، که نیازمند مطالعه و بررسی است و در این خصوص میتوانیم به ایجاد شهرکهای صنعتی و کشاورزی و شهرکهای دامپروری و شیلات بپردازیم.
وی گفت: ۴۴ درصد از جمعیت این شهرستان روستایی است و باید برنامههایی را هم در حوزه توسعه روستاها داشته باشیم تا اشتغال به واسطه ایجاد بومگردی در این مناطق فراهم شود.
معتمدیان افزود: طی بازدیدی که از تنگه واشی داشتیم عنوان شد در شش ماه اول سال ۲۰ هزار نفر از این منطقه بازدید میکنند و نیازمند ایجاد زیرساخت گردشگری است که تحرک و پویایی خوبی را ایجاد میکند همچنین با ریل گذاری مناسب و قانونی نیز میتوانیم از تخریب محیط زیست در این منطقه نیز جلوگیری کنیم.
وجود ۶۲ هکتار بافت فرسوده در فیروزکوه
استاندار تهران با اشاره به وجود ۶۲ هکتار بافت فرسوده در شهرستان فیروزکوه اظهار کرد: برخی از این بافتهای ناکارآمد به لحاظ اجتماعی و فرهنگی نیازمند رسیدگی است و همچنین در مواقع بروز بحرانهای احتمالی طبیعی دچار آسیب میشود که باید برای آنها تدابیری اندیشیده شود.
وی گفت: در شرایط کنونی با توجه به شعار راهبردی دولت چهاردهم نیازمند اتحاد و وفاق میباشیم و باید با وحدت و همدلی از این دوران سخت عبور کنیم، جایگاه امروز ما خادمی مردم است و باید کنار مردم باشیم و انگیزه کار شبانه روزی داشته باشند و وقف مردم باشیم و در انتخاب مدیران کارآمدی، پاکدستی و روحیه کار شبانه روزی و روحیه خدمت به مردم از فاکتورهای مهم است، چرا که ما مدیران برای حل مسائل در جایگاه مدیریتی قرار گرفته این نه ایجاد مسئله، مدیران باید در شهرستانها ایجاد اتحاد کنند و وظیفه دیگر هم افزایی میان دستگاهها میباشد و همه کسانی که در دولت هستند باید خادم مردم باشند.
مدیران با نگاه حل مسئله انتخاب شوند
معتمدیان بیان کرد: طی بازدیدهای میدانی و ارتباط با مردم برخی گلایه مندی ها در ارائه خدمات وجود داشت، لذا باید مدیرانی انتخاب شوند که نگاه حل مسئله داشته باشند و کار مردم را انجام دهند و نظارت کافی صورت بگیرد تا بهره ری داشته باشیم.
فکر کردن به منافع فردی و جناحی ظلم به مردم است
وی با اشاره به اینکه هم اکنون شاهد ظالمانه ترین تحریمها هستیم گفت: فکر کردن به منافع فردی و جناحی ظلم به مردم محسوب میشود و باید تلاش کنیم و در میدان باشیم و کنار مردم و گوش شنوا داشته باشیم و مطمئن باشید با نظارت دقیق نیمی از نارضایتیهای مردم رفع خواهد شد، به شرطی که مدیران مردمی انتخاب کنیم که به فکر نفعهای قومی و قبیلهای نباشند.
استاندار تهران تاکید کرد: مصوبات شورای برنامه ریزی به اطلاع رسانی مردم خواهد رسید و دنبال حل مسئله هستیم و مشکلات و کمبودها باید اولویت بندی شوند و پیگیری صورت بگیرد تا مشکلات مردم برطرف شوند.
شورای برنامه ریزی چهارمین سفر شهرستانی به فیروزکوه؛
۵۹ مصوبه عمرانی و اقتصادی در شورای برنامه ریزی فیروزکوه تصویب شد
مقام عالی دولت در استان تهران، در ایستگاه پایانی و جمع بندی مصوبات شورای برنامه ریزی چهارمین سفر شهرستانی که در فیروزکوه برگزار شد، در تشریح جزئیات مصوبات این جلسه اظهار کرد: امروز توفیق داشتیم در ایام الله دهه فجر که مصادف با اعیاد و ایام پربرکت شعبانیه است، چهارمین سفر شهرستانی را در شهرستان فیروز کوه باشیم.
معتمدیان گفت: امروز در شورای برنامه ریزی توسعه فیروزکوه بعد از برنامههای متنو عی که در سطح شهرستان و بازدیدهای مختلفی که از پروژهها داشتیم در برخی از بخشها، شهرها و روستاها حضور پیدا کردیم و از نزدیک با مردم گفتگو داشتیم، در جریان مشکلات مردم قرار گرفتیم و نهایتاً در شورای برنامه ریزی و توسعه مصوباتی برای پیشرفت، آبادانی و توسعه شهرستان فیروزکوه اتخاذ شد.
استاندار تهران با اشاره به مزیتهای فیروزکوه، هم از لحاظ وسعت و هم از نظر خارج بودن از شعاع صد و بیست کیلومتر که امکان توسعه صنعتی، معدنی و کشاورزی را در این شهرستان فراهم کرده است، افزود: فیروزکوه به لحاظ وضعیت آب و هوایی مناسب، منابع طبیعی مطلوب و قرار داشتن در مسیر سه استان دارای امتیاز است.
وی فیروزکوه را دارای پیشرانهای خوبی در زمینه توسعه اقتصادی دانست و بیان کرد: مهمترین پیشران این شهرستان در حوزه گردشگری میباشد و با توجه به ظرفیتهای خوبی که در این منطقه وجود دارد مصوبات خوبی اتخاذ شد.
مقام عالی دولت تعداد مصوبات شورای برنامه ریزی فیروزکوه را مجموعاً ۵۹ مصوبه اعلام کرد و گفت: در حوزه عمرانی ۳۵ مصوبه و در حوزه اقتصادی ۲۴ مصوبه تصویب و تکالیفی برای دستگاههای مختلف اعم از دستگاههای شهرستانی، استانی با مشارکت دستگاههای ملی، وزارتخانهها و سازمانهای ملی تعیین شد که انشاالله بتوانیم با هم افزایی و تعاملی که بین مجموعه قرار می گیرد و نقشه راهی که برای توسعه منطقه و شهرستان قرار میدهیم، شاهد رفع مشکلات و ارتقای شاخصهای توسعه شهرستان فیروزکوه باشیم.
معتمدیان در خصوص پیگیری مصوبات عنوان کرد: ساختاری در استانداری تهران، هم در معاونت اقتصادی و هم در معاونت عمرانی تحت عنوان دبیرخانه پیگیری مصوبات تعریف شده که طی آن به صورت مستمر و منظم پیگیر اجرای مصوبات هستند و اگر در روند اجرای مصوبات تأخیر انجام بگیرد حتماً پیگیری لازم صورت میگیرد تا موانع احتمالی و مشکلاتی که در مسیر اجرای این مصوبات قرار دارد رفع شود.
بر اساس این گزارش، معتمدیان استاندار تهران، شامگاه سه شنبه هفته جاری و در قالب دور اول سفرهای شهرستانی خود به فیروزکوه سفر کرده است.
معتمدیان، پیش از این به شهرستانهای ری، ورامین و رباط کریم سفر کرده است و فیروزکوه مقصد چهارمین سفر استاندار تهران است.
ثبت دیدگاه