چهارشنبه, ۳ بهمن , ۱۴۰۳ ساعت ×
پ
پ

شهریار نیوز:

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اخترشناسان موفق شده‌اند منشأ یکی از امواج رادیویی سریع (Fast Radio Burst یا FRB) را ردیابی کنند، این کشف آن‌ها را با معمایی جدید روبه‌رو کرده است؛ برخلاف انتظار، این موج رادیویی مرموز نه از یک کهکشان جوان و پرستاره، بلکه از یک کهکشان قدیمی و عظیم نشأت گرفته است که فعالیت چندانی در زمینه تشکیل ستاره‌های جدید ندارد.

امواج رادیویی سریع (FRB) پدیده‌های کیهانی نادر و بسیار پرانرژی هستند که تنها در کسری از ثانیه رخ می‌دهند. تا پیش از این، اخترشناسان بر این باور بودند که این امواج عمدتاً از کهکشان‌های جوان و فعال که ستاره‌های جدید در آن‌ها به وفور تشکیل می‌شوند، ساطع می‌شوند. کشف جدید نشان می‌دهد که FRB‌ها می‌توانند در محیط‌های به‌طور کامل متفاوت ایجاد شوند.

این کشف نظریه‌های پیشین را به چالش کشیده و نشان می‌دهد که جهان هستی بسیار پیچیده‌تر و مرموزتر از آن چیزی است که تصور می‌شد. اخترشناسان اکنون در تلاش هستند تا بفهمند چگونه چنین پدیده‌های پرانرژی در کهکشان‌های قدیمی و کم‌فعالیت شکل می‌گیرند این موضوع می‌تواند به بازنگری در مدل‌های فعلی تشکیل و تکامل کهکشان‌ها و همچنین درک بهتر از ماهیت امواج رادیویی سریع منجر شود.

منبع: مجله سایتک

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.