ایسنا/گلستان فرماندار مراوهتپه، نقش جشنواره ملی تقریب مذاهب اسلامی در تقویت «تقریب» را بسیار مهم خواند و گفت: در شرایط فعلی که دشمن به هر بهانهای بر طبل نفاق میکوبد رسانهها باید بیش از پیش میدانداری کنند.
لقمان قربانی در گفتگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره ملی تقریب مذاهب اسلامی به همت خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) اظهار کرد: اقدام ارزندهای که امسال به همت جهاددانشگاهی و خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) به میزبانی استان گلستان برگزار شد بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است.
وی اضافه کرد: در گذشته برخی از اقدامات مربوط به حوزه تقریب و وحدت، شعارمحور بود اما امسال با همراهی استاندار گلستان و «ایسنا» شاهد برگزاری جشنواره ملی رسانهای تقریب مذاهب اسلامی بودیم که موجب شد نقش اصحاب رسانه در حوزه ترویج و تقویت تقریب بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
فرماندار مراوهتپه با بیان اینکه امروز دشمن به هر بهانهای بر طبل نفاق و ایجاد تفرقه میکوبد، تصریح کرد: دشمن میخواهد به مردم القاء کند که در جمهوری اسلامی به اقوام و مذاهب اهمیت داده نمیشود حال آنکه اینگونه نیست، بنده نه به عنوان مسئول بلکه به عنوان یک فرد اهل سنت اعلام میکنم که در نظام مقدس جمهوری اسلامی و به ویژه در دولت سیزدهم به اهل سنت توجه ویژه شده و واگذاری مسئولیت به اهل تسنن افزایش پیدا کرده است.
قربانی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در استان گلستان چهار فرماندار و یک معاون استاندار از اهل تسنن هستند، همچنین علاوه بر آن بسیاری از افراد اهل سنت و دیگر اقوام در بخشها و سمتهای مختلف به عنوان معاونان فرماندار، بخشداران، مدیران کل و غیره منصوب شدند که این مهم نشان از برقراری عدالت بین اقوام و مذاهب در جمهوری اسلامی دارد.
وی اضافه کرد: بیش از ۹۸ درصد شهرستان مرزی مراوه تپه به مردم بومی واگذار شده که این مهم نشانه گستراندن عدالت و تقریب مذاهب در نظام مقدس جمهوری اسلامی است، وظیفه ما است که وحدت و اتحاد حاکم در جامعه را دوچندان کنیم و رسانهها در این حوزه نقش پررنگی بر عهده دارند.
فرماندار مراوهتپه، جشنواره ملی رسانهای تقریب مذاهب اسلامی را بهترین حرکت برای تقویت تقریب و تحکیم وحدت برشمرد و یادآور شد: چنین جشنوارههایی باید گسترش یابد از سوی در کنار برپایی جشنواره، باید با برگزاری اقدامات فصلی تقریب مذاهب را بیش از پیش تقویت کرد.
قربانی با تأکید بر اینکه باید خدمات و اقدامات ارزنده مربوط به حوزه تقریب مذاهب پس از انقلاب اسلامی از دریچه نگاه رسانهها مورد بررسی و تحلیل قرار گیرد و به مردم اطلاعرسانی شود، افزود: دشمن از وحدت و انسجام بین اقوام و مذاهب هراس دارد به همین علت دست به توطئه و تفرقه میزند که رسانهها باید در خنثیسازی توطئههای دشمنان پیشگام باشند.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه