جمعه, ۳۰ شهریور , ۱۴۰۳ ساعت ×
پ
پ


به گزارش خبرنگار ایمنا، هفدهم دی ماه ۱۴۰۰ بود که با اعلام رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا استقلال و پرسپولیس به دلیل نداشتن مجوز حرفه‌ای از حضور در لیگ قهرمانان آسیا منع شدند. طبق ماده ۱۹ قوانین مجوز حرفه‌ای یکی از معیار های مورد نیاز برای صدورمجوز حرفه‌ای ضوابط قانونی (مالکیتی و مدیریتی) است که اساساً نباید دو باشگاه در یک لیگ حرفه‌ای، با یک مالک مشترک اداره شوند.

پس از یک سال محرومیت استقلال و پرسپولیس از لیگ قهرمانان آسیا، مهدی تاج که به تازگی روی صندلی ریاست فدراسیون فوتبال نشسته بود در بیست و هشتم آذرماه سال ۱۴۰۱ اعلام کرد که مجوز حضور دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا صادر می‌شود.

پس از آن کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرد که باشگاه استقلال و پرسپولیس تا دهم فروردین ماه سال ۱۴۰۲ زمان دارند که مدارک خود را برای مجوز حرفه‌ای سازی بارگذاری کنند و حدود ۹ ماه به این دوباشگاه زمان داد، اما باشگاه استقلال با تعلل مدیران خود موفق نشد طلب استراماچونی را پرداخت کند تا قهرمان فصل گذشته لیگ برتر دوباره از جام باشگاه‌های آسیا حذف شود.

یکی دیگر از مشکلاتی که استقلال و پرسپولیس با آن رو به رو هستند بحث مالکیت مشترک است که روزهای اخیر رضا درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در یک برنامه زنده اعلام کرد این مشکل حل شده است، اما شواهد و مدارک نشان می‌دهد صد درصد مالکیت استقلال و پرسپولیس همچنان برای وزارت ورزش و جوانان است.

باتوجه به قهرمانی استقلال در فصل گذشته، اگر امسال پرسپولیس بتواند سهمیه آسیایی کسب کند باتوجه بر اینکه مالکیت این دوباشگاه مشترک است، وزارت ورزش باید یکی از این تیم‌ها را راهی مسابقات آسیایی می‌کرد و باتوجه بر اینکه شرایط برای پرداخت بدهی استراماچونی وجود داشت احتمال می‌رود وزارت ورزش استقلال را قربانی پرسپولیس کرده است.

مالکیت سرخابی‌های پایتخت هنوز با وزارت ورزش است

مجتبی فریدونی مدیرعامل سابق باشگاه ذوب آهن و کارشناس اقتصادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، در رابطه با مالکیت مشترک استقلال و پرسپولیس، اظهار کرد: وقتی شرکتی مشمول واگذاری است، طبق بند یک ماده هجده قانون سیاست اصل ۴۴ اعمال حقوق مالکانه به وزارت اقتصاد متصل می شود و مالکیت منتقل نمی شود که مدیرعامل پرسپولیس در صحبت اخیر خود نتوانست این موضوع را به خوبی منتقل کند.

وی ادامه داد: درحالی که اعلام کردند اطلاعات باشگاه استقلال و پرسپولیس شفاف است، اما وقتی وارد سایت مدیریت فناوری بورس می‌شویم هیچ اطلاعاتی از سهامداران این دوباشگاه وجود ندارد. در سایت کدال گزارش افزایش سرمایه استقلال و پرسپولیس در سال ۱۴۰۰ را که می‌بینیم، متوجه می‌شویم صددرصد مالکیت این دوباشگاه برای وزارت ورزش و جوانان است.

وزارت ورزش استقلال را قربانی پرسپولیس کرد؟

به نظر می‌رسد برای حضور پرسپولیس در آسیا استقلال قربانی شد!

مدیرعامل سابق باشگاه ذوب‌آهن با بیان اینکه بحث مالکیت مشترک همچنان پا برجا است، تصریح کرد: اگر استقلال و پرسپولیس هر دو سهمیه آسیا را کسب کنند باتوجه بر اینکه مالکیت مشترک دارند، وزارت ورزش و جوانان که مالک آنها است باید یکی از این دو تیم رابرای رقابت های آسیایی می‌فرستاد که فکر می‌کنم به همین دلیل برای حل پرونده استراماچونی قدمی برداشته نشد تا استقلال حذف شود.

وزارت ورزش استقلال را قربانی پرسپولیس کرد؟

فریدونی اضافه کرد: مدیران سازمان خصوصی سازی قصد داشتند بلوک ۵۱ درصدی را به فروش بگذارند تا دو شخصیت حقوقی متفاوت سهام را بخرند، اما خریداری پیدا نشد.

وی در خصوص اینکه مالکیت مشترک در لیگ برتر چه آسیبی به سرخابی‌ها می‌زند، گفت: فرض کنید یکی از این تیم‌ها بالا و دیگری درمیانه‌های جدول باشد و قهرمان لیگ هم در بازی رو در روی آنها مشخص شود که در اینجا موضوع تبانی تیم‌ها مطرح می‌شود و حتی احتمال این اتفاق زیاد است.

وزارت ورزش استقلال را قربانی پرسپولیس کرد؟

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.