شهریار نیوز:
در این محفل ادبی، کودکان و نوجوانان پس از شنیدن بخشی از داستان کتاب، و آموزش از ایده تا نوشتن، با شگرد پرسشگری و بردن در فضای خیال پردازی، تحرک ذهنی و تفکر خلاق در آنها ایجاد شد و در نوشتن ایده پردازی کردند.
امیرحسین والا، استقبال کودکان و نوجوانان را مثال زدنی دانست و گفت: خلاقیت، در آینده کودکان و نوجوانان نقش بسیار مهمی ایفا میکند و اصلا خلاقیت است که میتواند رمز موفقیت یا عدم موفقیت آنها باشد.
این نویسنده و کنشگر فعال حوزه کودک افزود: والدین و مسئولان باید، زمینه خلاقیت کودکان را فراهم کنند. یکی از این راهکارها، خواندن کتابهای خلاقانه است. راهکار دیگر، ایجاد تنوع بیشتر در محیط زندگی کودکان است.
وی ادامه داد، راههای ایجاد تفکر خلاق در کودکان و نوجوانان فراوان است. باید آموختن آن را تسهیل کنیم. زیرا خلاقیت کودکان فواید زیادی برای ذهن، احساسات و حتی سلامت جسمی آنها دارد و آینده جامعه و کشور بستگی به تفکرات خلاقانه آنها دارد.
«دیزنی، از ایده تا بِرَند» اثر لوی باندی سیکول، ترجمه جواد کریمی، ویژه گروه سنی ج و د با موضوع برندسازی (بازاریابی) است. ایدهای که دو برادر، والت و ری دیزنی، در سال ۱۹۲۳ داشتند. در این داستان گفته میشود که چطور ایدهٔ موشی کارتونی به شرکتی تبدیل شد که میلیاردها دلار ارزش دارد و بیش از دویست هزار نفر را در سراسر جهان استخدام کرده است.
ثبت دیدگاه