یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ ساعت ×
پ
پ

شهریار نیوز:

به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی،تراب محمدی عصر سه شنبه در جلسۀ شورای ترویج و توسعۀ فرهنگ ایثار و شهادت آذربایجان شرقی که قبل از ظهر امروز، سه شنبه در محل استانداری برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطرۀ شهدای خدمت گفت: باید یاد شهدا و راه و روش این عزیزان را برای همیشۀ تاریخ زنده نگه داشته، تکریم خانواده های شهدا را برای خود فرض دانسته و فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه ساری و جاری کنیم که اگر این فرهنگ گسترش یابد، قطعاً با خود فرهنگ خدمت را به ارمغان خواهد آورد.

 

وی با بیان اینکه شهدا برگزیدگان خدا هستند، افزود: فردی که ایثارگرانه و صادقانه به خاطر خدا، در خدمت خلق او باشد، توسط خداوند متعال انتخاب می شود و ما این را در مسالۀ شهدای خدمت به عینه دیدیم.

محمدی گفت: تک تک شهدای خدمت از رئیس جمهورِ مردمی و نمایندۀ محبوب القلوبِ مقام مظعم رهبری(مد ظله العالی) در استان گرفته تا استاندار جهادی و وزیر خارجۀ مجاهد، انسان هایی بودند که انتخاب شدۀ خداوند متعال بودند.

 

وی با تبیین برخی از ابعاد شخصیتیِ رئیس جمهورِ شهید گفت: همه دیدیم و این روزها باز می شنویم که شهید آیت الله رئیسی در مناظرات انتخاباتِ ۱۴۰۰ به هیچ تخریبی جواب نداد و فرمود که «اگر این تخریب ها خوشحالتان می کند و فکر می کنید جامعه با این تخریب ها اصلاح خواهد شد، ادامه دهید اما مردم، طالب مسئولی هستند که با اخلاص، زحمت کشیده و صادقانه سخن می گوید.»

 

سرپرست استانداری آذربایجان شرقی ادامه داد: مظلومیت شهید آیت الله رئیسی تا جایی بود که رهبر معظم انقلاب اسلامی(مد ظله العالی) در سخنرانی مراسم سی و پنجمین سالگرد ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی از اصطلاح «دلسوزی» برای رئیس جمهور شهید و نادیده ماندن خدمات و زحماتش استفاده کردند و در اظهاراتی ماندنی اما دردناک گفتند: «دلم برای رئیسی سوخت».

وی گفت: شهید آیت الله رئیسی به رغم همۀ هجمه ها و حاشیه سازیِ حاشیه سازان دنبال کارهای زیربنایی بود. هرچند برخی مواقع، تورم از کنترل خارج می شد اما عقبۀ تلاش ها و کارهای زیربنایی، این بود که تورم کاهشی شود. ایشان در همین راستا موفق شد از رشد نقدینگی جلوگیری کند و سعی داشت اقتصاد را به ساحل ثبات برساند و آرامش روانی را در جامعه ایجاد کند.

 

سرپرست استانداری آذربایجان شرقی افزود: یکی از دستاوردهای دیپلماسی دولت سیزدهم، احیای روابط ایران با اکثر کشورهای همسایه بود و این در حالیست که ارتباط ایران با همین کشورها طی هشت سالِ دو دولتِ قبلی، قطع شده بود. الحاق ایران به مجامع بزرگ اقتصادی مثل پیمان شانگهای و یا گروه بریکس دیگر دستاورد دولت سیزدهم بود که با تدبیر شهید آیت الله رئیسی محقق شد. در یک جمعبندی می توان گفت که حجم فعالیت های حدود سه سالۀ دولت سیزدهم از همۀ دستاوردهای هشت سال قبلیِ دو دولت پیشین بیشتر بود. البته باید در نظر بگیریم که یک سال و نیم عمر این دولت باشیوع بیماری کویید۱۹ مقارن شد و البته دولت از این شرایط سخت نیز سربلند بیرون آمد و عدد کشته های کرونا در کشور که بعضاً از مرز ۷۰۰ نفر در روز تجاوز می کرد را به سه ۴ نفر و نهایتاً به صفر رساند.

 

محمدی تاکید کرد: یا این دستاوردهای عظیم و بزرگ تبیین نشد و یا اگر در مواردی هم گفته می شد، غالباً به حاشیه می رفت ولی شهید آیت الله رئیسی و همراهان شهیدِ او بی اعتنا به هیاهوهای موجود، فقط پیگیر حل و فصل ریشه ای مشکلات بودند.

وی بار دیگر با تاکید بر این مطلب که اگر فرهنگ ایثار در جامعه نهادینه شود، قطعاً فرهنگ خدمت صادقانه، خالصانه و موثر هم بسط پیدا خواهد کرد، گفت: کارمند و مدیری که با روحیۀ ایثارگرانه و به نیّت جلب رضایت خدا و خلق خدا، به جای ۸ ساعتِ موظّفی، ۱۸ ساعت در اداره و محل کارَش فعالیت می کند، فرهنگ خدمت را به منصۀ ظهور و بروز می رساند که بی تردید نشأت گرفته از فرهنگ ایثار است.

 

سرپرست استانداری آذربایجان شرقی یادآوری کرد: برابر تدبیر صورت گرفته، مقرر است یادمان شهدای پرواز اردیبهشت، به موازات نصب در استان های سراسر کشور، در آذربایجان شرقی نیز ساخته شده و ایجاد گردد.

 

وی گفت: این یادمان پس از تائید نهاییِ نهاد ریاست جمهوری، احتمالاً در محلی در مجاورت محل سانحۀ سقوط هلی کوپترِ حامل رئیس جمهور در ارسباران ساخته خواهد شد.

سرپرست استانداری آذربایجان شرقی در بخش دیگری از این جلسه ضمن قدردانی از سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بابت پیگیری تشکیل اولین جلسۀ شورای ترویج و توسعۀ فرهنگ ایثار و شهادت استان افزود: فلسفۀ تشکیل این جلسات، بررسی و تصمیم گیری در خصوص رفع موانعِ مرتبط با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است و ضرورت دارد همۀ مصوبات این جلسه در اسرع وقت عملیاتی شود.

 

محمدی از اعضای شورای ترویج و توسعۀ فرهنگ ایثار و شهادت استان خواست این جلسه و مصوبات آن را جدّی بگیرند.

 

وی با بیان اینکه همۀ هستی و نیستی و همۀ جایگاه خود را ما مرهون ایثارگران گرانقدر و شهدای والامقام هستیم، افزود: این که فقط نام شهدا را ببریم، ناکافیست بلکه باید به راه آنان نیز پایبند باشیم. همۀ دستگاه های عضو شورایترویج و توسعۀ فرهنگ ایثار و شهادت استان، هر کدام متناسب با وظیفه ای که به آنان محوّل می شود، باید تصمیم های اتخاذ شده را پیگیری کنند و در جلسۀ بعدی با افتخار بگویند که به خاطر شهدا، مصوبات را عملیاتی کرده اند.

وی به اظهارات مطرح شده توسط یکی از اعضای جلسه دربارۀ برنامه ریزی های ملی جهت برگزاری کنگره های شهدای کودک و شهدای امدادگر اشاره و عنوان کرد: امروز دژخمیان رژیم صهیونیستی با حمایت های جهانی به خصوص با پشتیبانی های غربِ وحشی کودکان غزه و خانواده هایشان را به خاک و خون می کشد. در چنین شرایطی آمادۀ مشارکت برای برگزاری این کنگره ها هستیم تا مظلومیت کودکان و امدادگران را به دنیا نشان دهیم، هرچند که با تفضّل و عنایت خداوند متعال، خون های ریخته شدۀ شهدای غزه، به جوشش آمده و مردم دنیا در زمان حاضر، با بصیرت، به مسالۀ فلسطین نگاه می کنند که بی تردید مشیّت و حکمتی الهی است و ما هم در این مقطع، وظیفه داریم در این زمینه ادای دِین کنیم.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.