به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، سید حسن نصرالله، در میان صهیونیستها و آمریکاییها به صدق وعده و «صادق الوعد» مشهور است. آنها خوب می دانند او هرچه میگوید را به طور کامل اجرایی میکند و هیچ گاه برای تبلیغ یا از سر فراکنی و جنگ روانی وعدهای نمی دهد که آن را انجام ندهد.
سال ۱۳۹۷ هنگامی که سید حسن نصرالله در سخنرانی چهلمین سال انقلاب اسلامی به سران دولت لبنان پیشنهاد کرد به عنوان دوست ایران، از این کشور بخواهد که سامانههای دفاع هوایی در اختیار دولت لبنان قرار دهند، مقامات دولت لبنان از ترس تحت الشعاع قرار گرفتن روابط شان با کشورهای غربی، این پیشنهاد را نپذیرفتند.
از همان موقع محافل امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی روی سخن سید مقاومت حساب ویژهای باز کردند و به خوبی میدانستند وقتی او اراده بر اجرایی پروژهای در راستای تقویت مقاومت و تضعیف صهیونیستها میکند آن را عملی خواهد کرد. با این حال رسانههای رژیم صهیونیستی یا اطلاعی از سامانههای دفاعی مقاومت نداشته، یا آنکه اجازه پرداختن به آن را نداشتهاند.
حالا پس از گذشت ۳ سال از آن سخنرانی، در چهل و سومین سالگرد انقلاب اسلامی از یک پیشنهاد یا وعده صادق سخن نمیگوید، بلکه یکباره رسانهها را غافلگیر کرده، اعلام میکند سامانه های دفاعی مقاومت، ۲ سال است که مشغول به فعالیت در منطقهاند و اثرگذاری قابل توجهی هم داشتهاند.
آنچه فقط از انظار مخفی بود
اشاره سید مقاومت به سامانه دفاع هوایی حزب الله امری نو نبود سید حسن نصرالله در اوت ۲۰۱۹ (مرداد ۱۳۹۸) از این سامانه گفته بود و اینکه هیچ پرندهای از دید این سامانه مخفی نخواهد ماند اما محافل امنیتی رژیم صهیونیستی از آن سخنی نمیگفتند در حالی که به دلیل حضور این سامانه، توان حرکتی شان در آسمان لبنان را تقریباً از دست داده بودند.
قطعاً رسانههای رژیم صهیونیستی از بیان این مسئله منع شده بودند و حالا سید مقاومت یک بار دیگر با اعلام حضور موفق این سامانه در لبنان رسانههای رژیم صهیونیستی و منطقهای را مجبور می کند تا از آن سخن بگویند چرا که با توصیف ویژگیهای این سامانه حالا اگر آنها از این سامانه نخواهند دوباره بگویند، مخاطبان شان اخبار آن را از رسانههای مقاومت دریافت خواهند کرد.
سخنرانی سید حسن نصرالله علاوه بر اینکه رسانههای صهیونیستی را مجبور کرد حالا از سامانه دفاعی مقاومت سخن بگویند، آنها را مجبور کرده است تا با پرداختن به آن پاسخگوی هراسی که در دل مخاطبانشان به راه افتاده نیز باشند.
ترس و واهمه محافل داخلی رژیم صهیونیستی
محافل سیاسی و داخلی رژیم صهیونیستی از زمانی که این سامانه در شمال فلسطین فعال شد از وجود آن آگاه بودهاند اما از آن سخنی نگفته اند. حال که سید مقاومت آن را برای دومین بار رونمایی میکند و از موفقیت آن سخن میگوید آنها مجبورند دغدغههایشان را نیز بگویند.
یک روزنامه صهیونیستی در مورد سامانه دفاع هوایی مقاومت نوشت این سامانهها از آن جهت برای این رژیم خطرناکند که شناختی از آنها وجود ندارد. صهیونیستها مدعی شدهاند که از ساختار سامانههای دفاع هوایی ساخت روسیه اطلاع دارند. به همین دلیل در زمانی که سوریه از سامانههای روسی استفاده میکند میتوانند درک کنند حمله به سوریه چگونه خواهد بود اما از سامانههایی که ایران در اختیار دارد اطلاعاتی در اختیار ندارند باید در خصوص آن جمع آوری صورت گیرد.
این رسانه صهیونیستی مدعی شد ایران احتمالاً سامانههای دفاعی را که به سوریه و لبنان داده، از روسیه خریداری کرده است اما مشخص نیست چه تغییری در آنها داده و چگونه آنها را پیشرفته سازی کرده است به همین جهت شناختی از آنها وجود ندارد.
جنگنده اف۱۶ ساقط شده رژیم صهیونیستی در فوریه ۲۰۱۸ (بهمن۱۳۹۶)
نگاهی به یک نمونه عملیاتی
فوریه سال ۲۰۱۸ (بهمن ۱۳۹۶) رسانههای منطقهای ازهدف قرار گرفتن یک جنگنده اف۱۶ رژیم صهیونیستی توسط سامانههای هوایی سوریه و سقوط آن در جولان اشغالی خبر دادند. در آن زمان نیروی هوایی رژیم صهیونیستی اعلام کرد ۸ فروند جنگنده بر فراز آسمان سوریه پرواز کرده بودند که ۲۷ موشک از سامانههای دفاع هوایی سوریه به سمت آنها شلیک شده است و ۱ جنگنده اف۱۶ مورد هدف قرار گرفته است. موشکی که اف ۱۶ رژیم صهیونیستی را شکار کرده، یک موشک اس۲۰۰ روسی بوده است
اخبار تکمیلی منتشر شده از سوی خود صهیونیستها مدعی بود نیروی هوایی رژیم صهیونیستی از سامانههای اس۲۰۰ شناخت کامل دارند و این سامانه قابلیت ساقط کردن جنگنده اف۱۶ را- که به هواپیمای شبح مشهور است- دارا نیست. احتمالاً این سامانه توسط ایران توسعه داده شده است و مشخص نیست که سامانه پیشرفته جدید از چه قابلیتی برخوردار است که توانسته جنگنده اف۱۶ رژیم صهیونیستی را سرنگون کند.
از همان زمان پرواز مستقیم جنگندههای اف۱۶ رژیم صهیونیستی بر فراز آسمان سوریه قطع شد و صهیونیستها پس از آن از جنگنده اف۱۶ خود برای حمله هوایی به سوریه استفاده نکردند. نیروی هوایی رژیم صهیونیستی به سمت سازمانی کردن جنگندههای اف۳۵ حرکت کرد و خارج شدن جنگنده اف۱۶ از سازمان نیروی هوایی رژیم صهیونیستی کلید خورد.
زلزلهای که محافل امنیتی رژیم صهیونیستی را لرزاند
ساقط کردن جنگنده اف۱۶، زمانی رخ داد که سامانههای دفاعی مقاومت هنوز در منطقه مستقر نشده بودند و نخستین آزمایش مقاومت منجر به خروج جنگندههای شبح که بیش از ۲ دهه در سازمان نیروی هوایی رژیم صهیونیستی فعال بودند- شد. حالا این سامانهها با قدرتی فراتر از تصور افکار عمومی رژیم صهیونیستی بدون آنکه محافل امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی از آنها اطلاعات و شناخت دقیقی داشته باشند به طور کامل در سوریه و لبنان مستقرند.
وحشتی که بر محافل امنیتی رژیم صهیونیستی تحمیل شده، وحشتی بی پایان است. حالا با علنی شدن فعالیت این سامانههای دفاعی، برخی اقدامات رژیم صهیونیستی برای افکار عمومی قابل توجیه است. اینکه صهیونیستها طی سالهای گذشته به دفعات تلاش داشتهاند با هماهنگی که با روسیه انجام می دهند روند عملیاتیشان را در سوریه افزایش دهند. اینکه چرا صهیونیستها این اندازه به عدم خروج آمریکا از سوریه به ویژه حفظ پایگاه آمریکاییها در «التنف» حساسیت دارند و بسیاری اقدامات دیگر که جای بررسی آن اینجا نیست.
سامانههای دفاعی مقاومت کابوس محافل امنیتی رژیم صهیونیستی و محدود کننده صهیونیستها در داخل فلسطین اشغالی است تا روزی که از آنجا نیز فرار کنند. صهیونیستها که روزگاری با کشیدن دیوار در فلسطین دور خود به دنبال ایجاد امنیت برای خود بودهاند حالا این مقاومت است که در آسمان این دیوار را به دور آنها می کشد و اجازه نمی دهد به حریم هوایی دیگر کشورها دست درازی کنند. همه اینها در زمانی اتفاق میافتد که موشکهای نقطه زن مقاومت کابوس دیگر صهیونیستها است.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه