شهریار نیوز:
به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، بهرام سرمست عصر شنبه در یکصد و بیست و چهارمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان، سطحینگری و روزمرگی را آفت کار این شورا دانست و گفت: برای جلوگیری از این آفت، شورا باید روی کارهای مطالعاتی تمرکز کند و به صورت ریشهای بعضی از مسائل را بررسی کند.
وی بر تدوین اطلس فرهنگی استان براساس شاخصهای بهروزرسانی شده تاکید کرد و گفت: نیازمند یک سند تحول فرهنگی اجتماعی هستیم که در آن سهم هر دستگاه مشخص و قابل رصد و ارزیابی باشد.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه بیشترین مسائل شورای فرهنگ عمومی مربوط به جوانان است، گفت: با این وجود سهمی از ایده ها و نظرات جوانان در جلسات این شورا نمی بینیم و از نگرش ها و ایده های خود آنان فاصله داریم.
وی افزود: در حالی که برنامهریزیها و تصمیمگیریهای ما برای جوانان است؛ ولی خود آنها در این امر مشارکت ندارند.
سرمست ادامه داد: ارتباط جلسات شورای فرهنگ عمومی با برنامههای توسعه فرهنگی اجتماعی استان هم روشن نیست و تصمیمات شورا در عمل ارتباط چندانی با این برنامهها پیدا نمی کند.
استاندار آذربایجان شرقی تشکیل شش کمیته تخصصی ذیل شورای فرهنگ عمومی را قابل تحسین دانست و گفت: کمیتهها باید هر جلسه گزارش کار بدهند و در این میان شهرداری تبریز هم به لحاظ اعتباراتی که در حوزه فرهنگی اجتماعی دارد باید نقش پررنگتری داشته باشد
وی در پایان پیشنهاد کرد در هر جلسه شورای فرهنگ عمومی استان یکی از اساتید استان، حاصل مطالعات خود را در مورد یکی از مسائل فرهنگی استان ارائه کند تا این شورا در معرض فضای کلی ایرادها و انتقادهای مطرحشده در جامعه قرار گرفته و نحوه مواجهه با آنها را به بحث و تبادل نظر بگذارد.
ثبت دیدگاه