پنجشنبه, ۲۰ دی , ۱۴۰۳ ساعت ×
پ
پ

شهریار نیوز:

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور در این جلسه گفت: برخی از نوجوانان جوهره دین را درک نکرده‌اند و بنابراین مسئولان و والدین باید محتوای لازم در این زمینه را به نوجوانان منتقل کنند.

زهرا بهروز آذر با طرح این‌ پرسش که باید بررسی کنیم تا دریابیم وظیفه ما در چنین شرایطی چیست، افزود: ما وظیفه داریم به فرزندانمان کمک کنیم تا در ذهنشان باورهای دینی شکل گرفته و یا تقویت شود؛ البته باید توجه داشته باشیم که سنین مختلف شرایط خاص خود را دارد و لازم است در نظر داشته باشیم کودک ۵ تا ۱۰ ساله باید ابتدا با این باورها آشنا شود اما شرایط برای نوجوانانی که وارد سن تکلیف شده‌اند قطعا متفاوت است و باید برای هریک از آنان راهبردها و اقدامات متناسب با وضعیتشان را در نظر گرفت.

بهروز آذر تصریح کرد: در این مسیر دو هسته داریم هسته اصلی باورهایی است که اگر ایجاد شود می‌توانیم مطمئن شویم که زندگی جوانان معنا یافته است.

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور گفت: بسیاری از خانواده‌ها بر این باورند که به‌رغم دسترسی آسان به رایانه و بازی‌های مختلف، مساله‌ای که در زندگی آن‌ها راهگشاست این است که حضور خداوند متعال در زندگی خود را بپذیرند.

وی در ادامه بر ضرورت آموزش مسائل دینی و انتقال تجربیات راهگشا به نسل امروز و نوجوانان و جوانان تاکید کرد و گفت: با این اقدام نوجوانان در آینده و در برهه‌های مختلف زندگی از این تجربیات بهره خواهند برد.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: ما اگر به مرحله خداباوری رسیدیم در مرحله بعد می‌توانیم مطرح کنیم که رسول خدا (ص) به این علت آمده‌اند که یک قدم به پروردگار عالم نزدیک شویم.

وی ضمن تاکید بر تجلی باور در رفتارها، افزود:  اول باید معرفت شکل گیرد و پس از آن نگرش‌ها اصلاح شود و بعد از آن منتظر بروز رفتار باشیم.

بهروزی‌آذر در عین حال تصریح کرد: نباید صرفا وجوه مناسکی را مورد ارزیابی قرار داد بلکه وجوه اخلاقی‌ای از قبیل صداقت، تعهد، وفاداری و … نیز وجود دارد که با دین مرتبط است و باید آنها را هم درنظر گرفت.

معاون امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری گفت: این مسائل بروز رفتاری باورهاست و زمانی می‌توانیم انتظار داشته باشیم عملی شود که لایه‌های قبلی در ذهن فرزندانمان شکل گرفته باشد.

وی با تاکید بر اینکه پدر و مادر در این مسیر نقش تاثیرگذاری دارند، افزود: والدین تعامل بیشتری با کودک دارند و اگر آن‌ها تجربه معنوی و ارتباط خودشان با پروردگار را به فرزندشان منتقل کنند، می‌توانند در کاهش آسیب‌ها نیز تاثیرگذار باشند.

بهروزآذر ادامه داد: تعداد قابل توجهی از خودکشی‌هایی که رخ می‌دهد به‌ این دلیل است که فرد به پوچی می‌رسد و احساس می‌کند انتهای این زندگی فناست یعنی رابطه معنایی‌اش با زندگی مختل شده و ریسمان الهی می‌تواند مشکلش را حل کند و این مهمترین بخش است که باید به آن پرداخت.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.