نویسنده کتاب «هستی» تاکید کرد: نویسنده دارای شم هنری است و بهواسطه همین شم و نگاه هنری خود، میتواند از حادثهای ساده اثری خلاقانه بسازد. اگر نویسنده باشیم؛ میتوانیم همه چیز را، با نگاه متفاوتتری ببینیم درست مثل شناگری در اقیانوس هنر شنا کنیم.
وی تصریح کرد: کتاب «زیبا صدایم کن»، داستانی است که در تهران اتفاق میافتد. تهران، در این کتاب یک شخصیت است و همه جا حضور دارد. درست در کنار سایر شخصیتهای آن. من ماجراهای این کتاب را، دیدهام و خیلی از صحنههای آن را به عنوان یک نویسنده تجربه کردهاند. نویسنده باید در دل مردم باشد و در اماکن عمومی حضور داشته باشد.
خالق کتاب «عقربهای کشتی بمبمک» گفت: هر شهری، شخصیتی دارد که میتواند به پای شخصیتهای داستان حضور داشته باشد. برخی شهرها، دارای شخصیتند و اگر شخصیت آنها از داستان بگیریم، بیهویت میشوند. به عنوان مثال پاریس، شهر عشاق است یا نیویورک شهری پر رفت و آمد و شلوغ را در اذهان حک میکند.
حسنزاده تاکید کرد: چه خوب است وقتی از تهران و این شهر مینویسید، مشخصههای آن را، پیدا کنید و چه خوب میشود که با نگاهی متفاوت، این شهر شلوغ را، جوری تصور کنید و تصویری متفاوت از این شهر داده باشید.
رویداد ادبی «تهران به روایت دختران»، در دل طرح «بورسیه نویسندگان نوجوان» قرار دارد. این طرح از سوی امور بانوان شهرداری تهران در همکاری با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در حال اجراست. بر اساس این طرح سه مرحلهای، نوجوانان منتخب مرحله اول در کارگاههای آموزشی شرکت داده خواهند شد. این کارگاههای آموزشی از ۱۹ تا ۲۳ شهریور ۱۴۰۱ در مرکز آفرینشهای فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد.
ثبت دیدگاه