در بخش نظری طی ۱۰ جلسه مباحثی جهت آشنایی با ارکان ادبیات کودک مطرح خواهد شد که سرفصلهای آن عبارت است از: چیستی ادبیات کودک، اهمیت و کاربرد ادبیات کودک، کودک و کودکی از منظر روانشناختی و جامعهشناختی، ساختار داستان و ادبیات روایی کودک، تصویر و متون تصویردار، مبانی نظری ویرایش و غیره… . تعداد جلسات بخش عملی نیز مانند بخش نظری است و به مباحث ویرایش ادبیات داستانی، ویرایش شعر، ویرایش ترجمه، ویرایش متون تصویردار، ویرایش متون دورگه و ویرایش غیرتخیلی میپردازد.
دبیر علمی کارگاه مهدی حجوانی است و در آن نویسندگان، پژوهشگران و مترجمانی همچون محمد گودرزی دهریزی، محسن هجری، حسین اسکندری، شهین نعمتزاده، علیرضا کرمانی، علیاصغر سیدآبادی، مریم جلالی، فریدون عموزاده خلیلی، آتوسا صالحی، سحر ترهنده، مهدی ضرغامیان و شهرام رجبزاده نیز حضور دارند.
مخاطبان این کارگاه تخصصی، ویراستاران، نویسندگان، مترجمان و علاقهمندان به حوزه ادبیات کودک هستند که در پایان هر بخش گواهینامه حضور در کارگاه به آنها اعطا میشود و فراگیران برتر به ناشران حوزه کودک معرفی خواهند شد.
این کارگاه از روز یکشنبه (۲۴ مهرماه) آغاز و یکشنبهها و سهشنبهها از ساعت ۱۶ تا ۱۹ و ۳۰ دقیقه در دفتر انجمن فرهنگی ناشران کودک و نوجوان به نشانی تهران، بلوار کریمخان زند، ابتدای خیابان حافظ جنوبی، کوچه هورچهر، شماره ۱۳، واحد ۱و۲ برگزار میشود.
علاقهمندان میتوانند برای ثبتنام به نشانی https://formafzar.com/form/smltg مراجعه کنند.
ثبت دیدگاه