چهارشنبه, ۳ بهمن , ۱۴۰۳ ساعت ×
پ
پ



ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: ایثار و ایثارگری تمام نشده و همچنان باقی است.

سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی روز پنجشنبه در نشست با نخبگان، سرآمدان و کارآفرینان کهگیلویه و بویراحمد افزود: آشنایی با فضای فکری ایثارگران هر استان یکی از اهداف این دیدارهاست و باید بدانیم این جامعه فرهیخته چه نگاهی به موضوعات دارد.

وی اظهارکرد: آسیب‌شناسی که نخبگان به مسائل بنیاد و کشور دارند نیز از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا نخبگان شاهد و ایثارگر توفیقات زیادی کسب کرده‌اند.

معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: سطح علمی نخبگان ایثارگر استان کهگیلویه و بویراحمد خیلی بسیار بالاست و نخبگان ایثارگر استان نسبت به مسائل عمیق هستند و خدا را به خاطر این ظرفیت‌ها شکر می‌کنیم.

قاضی‌زاده هاشمی تصریح کرد: کهگیلویه و بویراحمد استان نخبه‌پروری است و باید از این ظرفیت بهره برد و با حرکت به سوی مردمی سازی مشکلات کشور را حل کرد.

وی با بیان اینکه کارکرد دولت سیاست‌گذاری، قانون‌گذاری، اعمال قوانین و نظارت بر اجرای قانون‌ است، ادامه داد: دولت‌ها انتخاب می‌شوند تا قوانین را اجرا کنند اما مدل مردمی سازی این است که مردم بسترساز باشند، در مورد تدوین قانون برنامه هفتم توسعه از جامعه ایثارگری که مرجعیت دارند خواستیم که به جای کارشناسان در دستگاه‌ها پیشنهادات خود برای حل مشکلات ایثارگران را ارائه کنند و بعد تصویب این پیشنهادات را در مجلس پیگیری کنیم.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان کرد: ایثار و ایثارگری تمام نشده و همچنان باقی است. جهاد اگر در عرصه دفاع و جهاد مثل این روزها که برخی برای دفاع سخت به میدان رفتند پایان یافته اما در عرصه جنگ نرم، جهاد اقتصادی و فرهنگی و ایجاد ناتوی فرهنگی باقی مانده است و همان‌طور که برخی برای امنیت فداکاری کردند امروز نیز نیاز به مجاهدت داریم بنابراین مسئولیت باقی است و تمام نشده است. هر چند جامعه ایثارگری مشکلاتی دارد اما انتظارات از آنها متفاوت است.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه بنیاد و دستگاه‌های دولتی به تنهایی اموری که به آنها واگذار شده است را نمی‌توانند به نتیجه برسانند، تاکید کرد: بنیاد در ۴۰ سال گذشته برنامه‌های مختلفی داشته و مشکلات نیز با افرایش سطح اجتماعی و تحصیلی ایثارگران رشد کرده و عمده مسائل باقی مانده است.

قاضی‌زاده هاشمی بیان کرد: ساز و کار و قوانین متراکم و چند لایه در مورد ایثارگران قابلیت اجرایی شدن ندارند و منابع مالی برای اجرای این قوانین وجود ندارد، از برخی قوانین تنها ۱۰ درصد ایثارگران برخوردار شدند که نتیجه آن نارضایتی سایر ایثارگران و مردم جامعه است.

وی با اشاره به موضوع اشتغال ایثارگران، اظهارکرد: دولت و مجلس اقداماتی در مورد اشتغال ایثارگران انجام داده‌اند و به عنوان نمونه ۸ هزار فرزند شهید و جانباز ۷۰ درصد استخدام شده‌اند اما مشکل اشتغال سایر ایثارگران به جای خود باقی است، تسهیلات خوداشتغالی در سال جاری به ۱۵۰ میلیون تومان رسیده در حالی که سال گذشته ۱۰۰ میلیون تومان بوده است.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: برخی افراد از این تسهیلات استفاده کردند در حالی که نه تنها فرد شاغل نشده بلکه بدهکار هم شده است و البته از نظر قانونی فرم اشتغال وی به شاغل تغییر کرده است. افرادی که ظرفیت کارآفرینی دارند باید مدلی برای اشتغال طراحی کنند تا افراد را شاغل کنند تا مثلث مردمی سازی ایجاد شود که در این مثلث دولت نقش سیاست‌گذای دارد و تسهیل‌گر است.

قاضی زاده هاشمی بیان کرد: در حوزه فرهنگی هم باید مردمی سازی انجام شود و شعار دولت آقای رئیسی هم استفاده از تجربیات نخبگان و سرآمدان است. ایثارگران باید در حوزه‌های مختلف فرهنگی، مددکاری و کار جهادی و داوطلبانه حضور پیدا کنند و از مرکز دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر نیز می‌توان در این جهت کمک گرفت.

به گزارش ایسنا، در این نشست تفاهم‌نامه مرکز دانش پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر و پارک علم و فناوری استان کهگیلویه و بویراحمد در زمینه همکاری و حمایت از نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر و استارت آپ ها به امضا رسید. همچنین در این نشست نخبگان، نماینده تشکل‌ها و کارآفرینان برتر شاهد و ایثارگر استان کهگیلویه و بویراحمد، مشکلات و دغدغه‌های خودشان را در حوزه‌های مختلف مطرح کردند.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.