شنبه, ۳۰ فروردین , ۱۴۰۴ ساعت ×
پ
پ

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان همدان، حمید ملانوری شمسی امروز در ستاد توسعه و پیشرفت استان همدان با اعلام این خبر افزود: در چند ماه گذشته، ستاد توسعه استان با هدف جذب سرمایه‌گذاران و ارتقاء شرایط اقتصادی، با تمام توان خود مشغول به کار بوده است. 

وی با بیان اینکه مسئولان استان به‌عنوان کارگزاران بخش خصوصی، نقشی کلیدی در اجرایی‌سازی طرح‌ها ایفا کرده و زمینه را برای ورود سرمایه‌گذاران فراهم کرده‌اند، خاطرنشان کرد: همدان آماده است تا به‌عنوان مقصدی امن و مطمئن برای سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی شناخته شود. 

استاندار همدان از شناسایی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در قالب اطلس سرمایه‌گذاری، خبر داد و افزود: اطلس سرمایه‌گذاری همدان، بر اساس مزیت‌های منطقه‌ای طراحی شده، و قدم اول برای جذب سرمایه‌گذاران و تسهیل مسیر آن‌ها به شمار می‌رود که کمک می‌کند تا سرمایه‌گذاران با دیدی دقیق‌تر و هدفمندتر وارد بازار شوند و طرح‌هایی که قابلیت اجرایی دارند، به مرحله عملیاتی برسند.

ملانوری همچنین به سه‌شنبه‌های سرمایه‌گذاری در همدان اشاره کرد و گفت: ستاد توسعه استان همدان، با پنج کمیته، دبیرخانه و قرارگاهی فعال، به طور منظم هر سه‌شنبه جلسه‌ای برگزار می‌کند تا برنامه‌ها و اقدامات اجرایی را مورد ارزیابی و تحلیل قرار دهد. 

وی ادامه داد: در این جلسات، توجه ویژه‌ای به شناسایی مزیت‌ها، معرفی درست فرصت‌ها و جذب سرمایه‌گذاران از داخل و خارج کشور معطوف است و یکی از نکات برجسته این رویکرد، تأکید بر استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی و منابع محلی در شهرستان‌ها و حتی روستاها محسوب می‌شود.

نماینده عالی دولت در استان همدان با تاکید بر اینکه استان همدان، با زیرساخت‌های قوی، نیروی انسانی متخصص، و مدیریت توانمند، به‌عنوان یکی از مقاصد اصلی برای جذب سرمایه‌گذاری شناخته می‌شود، بیان کرد: اولین گام در فرآیند، افزایش جذب سرمایه‌گذاری و توسعه استان همدان، شناسایی مزیت‌ها و فرصت‌های هر منطقه است که بدون آن نمی‌توان اقدام به جذب سرمایه‌گذاری کرد. 

ملانوری تاکید کرد: کمیته فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی ستاد توسعه و پیشرفت استان مسئول معرفی این فرصت‌های سرمایه‌گذاری به‌طور مؤثر و مناسب است، چرا که ذهنیت مردم و اعتماد عمومی نقش مهمی در جذب سرمایه‌گذار دارند.

وی یادآور شد: کمیته‌های زیر مجموعه ستاد توسعه و پیشرفت استان همدان باید جلسات خود را به‌طور منظم برگزار کرده و نتایج را گزارش دهند در همین راستا اسناد توسعه روستایی که توسط کارشناسان پیشنهاد شده، باید در مدت زمان مشخص مورد بررسی قرار گیرد و اصلاحات لازم صورت گیرد.

استاندار همدان گریزی نیز به همکاری‌های بین‌المللی استان همدان با سایر کشورها زد و عنوان کرد: گفت‌وگوهایی با سفیران ایران در کشورهای مختلف از جمله ازبکستان، مجارستان و رومانی انجام شده که این گفت‌وگوها نشان‌دهنده آمادگی کشورهای مختلف برای همکاری و سرمایه‌گذاری در استان همدان است که اگر ادامه یاید این روند می‌تواند به توسعه اشتغال و اقتصاد استان کمک شایانی کند.

ملانوری تصریح کرد: اگر با واقعیت‌ها پیش برویم و براساس مطالعات درست به جلو حرکت کنیم بی نیاز از اعتبارات دولتی با کمک بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد و کلان مردم می‌توانیم نقص‌ها و مشکلات استان همدان را حل کنیم.
 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.