شهریار نیوز:
به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از آموزش و پرورش، عبدالرضا فولادوند با اشاره به تغییرات بنیادین در ساختار و مأموریتهای این سازمان و حرکت بهسوی مدرسهمحوری و ارتقای مهارتهای فردی و تسویه کامل بدهیهای سازمان تا پایان سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: با وجود محدودیتهای اعتباری، تلاش شد منابع بهدرستی مدیریت و تمام بدهیها پرداخت شود، همچنین تأکید میشود که مسئولیت جذب منابع و جلوگیری از برگشت آن به خزانه، بر عهده استانها است و پیگیریهای لازم باید توسط آنان انجام شود.
وی با اشاره به بازنگری اساسنامه سازمان نهضت سوادآموزی براساس حکم برنامه هفتم توسعه کشور افزود: مطابق این اساسنامه جدید، مأموریتهای سازمان از آموزش مهارتهای خواندن و نوشتن فراتر رفته و به سمت آموزش مهارتهای فردی و اجتماعی سوق داده خواهد شد، این گام مهم، پاسخی به نیازهای روز جامعه است.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی از امضای تفاهمنامهای میان معاونتهای ابتدایی و سوادآموزی خبر داد و تصریح کرد: این تفاهمنامه بر اساس پایگاههای سوادآموزی در مدارس ابتدایی راهاندازی میشود.
وی افزود: با این تحول، از حالت عرضهمحور به تقاضامحور خواهیم رفت و افرادی که نیاز به سوادآموزی دارند، باید خود برای ثبتنام اقدام کنند و این رویکرد، شرایط آموزش را به سوی استانداردسازی پیش میبرد.
فولادوند گفت: برنامه بازدیدهای میدانی از روند آموزش از اوایل اردیبهشت آغاز خواهد شد و آئیننامه کلاسهای مدرسهمحور نیز در آینده نزدیک به استانها ابلاغ میشود.
وی با تأکید بر ضرورت گسترش آموزش مهارتهای کاربردی خاطرنشان کرد: بخشی از آموزشهای مهارتی که در جامعه متولی مشخصی ندارند، از این پس به حوزه سوادآموزی سپرده خواهد شد که از جمله این مهارتها میتوان به الگوی صحیح مصرف انرژی، آب، برق و گاز اشاره کرد که میتوان با آموزش معلمان و استفاده از ظرفیت مدارس، آنها را در جامعه هدف توسعه داد.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی اضافه کرد: امید است با اجرای اساسنامه جدید و تمرکز بر آموزشهای مهارتی، نهضت سوادآموزی بتواند پاسخگوی نیازهای واقعی جامعه باشد و گامی مؤثر در مسیر تحقق عدالت آموزشی بردارد.
ثبت دیدگاه