شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳ ساعت ×
پ
پ


گروه ویژه فارس: خط ویژه، رصدی است روزانه از لابه‌لای روزنامه‌های داخلی و عملیات رسانه‌ای پایگاه‌های خبری رسانه‌های ضد انقلاب، در این رصد  برآنیم که بتوانیم خطوط مشترک میان بعضی از رسانه‌های داخلی و ضد انقلاب را بررسی و تحلیل کنیم.

*******

عصبانیت BBC و اصلاح طلبان از اعدام قاچاقچیان و سارقان خشن

روزنامه شرق در مطلبی با عنوان «ولع حکم اعدام را کنار بگذاریم» نوشت: «حدود ۵ روز پیش بود که خبری درباره تجمع گروهی از خانواده‌های «محکومان» مقابل ساختمان دادستانی شهرستان کرج منتشر شد. کمی طول کشید تا مشخص شود مطالبه اصلی خانواده‌ها چیست. با انتشار تصاویر و فیلم‌ها، مشخص شد که اصلی‌ترین مطالبه این افراد، مخالفت با صدور حکم اعدام است. اکثر این افراد بستگانی داشتند که یا در انتظار اجرای حکم اعدام هستند و اصطلاحاً در قرنطینه به سر می‌برند یا حکم اعدام به تازگی برای آنان صادر شده است. تجمعات در تهران، مقابل ساختمان حوزه ریاست قوه قضائیه هم برگزار شد. فعالان مخالف اعدام هم به جمع تجمع کنندگان پیوستند.»

 

در بخش دیگری از این مطلب آمده است: «یکی از حاضران در این تجمع به خبرنگار شبکه شرق گفت که «مطالبه ما تغییر قانون اعدام است. بارها و بارها قوانین مختلف در کشور تغییر کرده‌اند. قانون اعدام هم می‌تواند تغییر کند و این مجازات یا اساساً لغو شود یا اینکه صدور این حکم بسیار سخت شود. تعدادی از علمای ما هم مخالف اعدام هستند.» او می‌گوید حکم اعدام به تازگی برای فرزند ۳۲ ساله‌اش صادر شده است. این فرد، جرم فرزند خود را مواد مخدر اعلام کرد.»

همزمان با فضاسازی این روزنامه به ظاهر اصلاح طلب، وبسایت ضدایرانی بی بی سی فارسی در مطلبی دوپهلو و مغرضانه با عنوان «حکم اعدام زورگیر بزرگراه نیایش تهران دو روز بعد از محاکمه اعلام شد» نوشت: «آنچه بیش از همه در سخنان آقای اشتری، فرمانده کل انتظامی بحث‌برانگیز شد، نظر او درباره شیوه مجازات متهم پرونده سرقت در بزرگراه نیایش بود. او گفت “در برخورد با اراذل و اوباش باید قاطع برخورد شود امثال افرادی که در اتوبان نیایش خفت‌گیری کردند باید در همان اتوبان اعدام شوند تا درس عبرتی برای باقی افراد شوند.”»

 

وبسایت ضدایرانی بی بی سی فارسی در ادامه نوشت: «این اظهار نظر که برای نشان دادن قاطعیت مقام‌های مسئول در برخورد با این جرائم صورت گرفت با واکنش‌ها زیادی همراه شد. در شبکه‌های اجتماعی گروهی از شدت عمل علیه مجرمان خشن استقبال کردند اما عده‌ای از این که رئیس پلیس بدون در نظر گرفتن روند قضایی، خواهان اعدام متهم آن هم در میان شهر و محل حادثه شده، به شدت ابراز نگرانی کردند.»

و اما عصبانیت BBC رسانه‌های منتسب به جریان اصلاح طلب در داخل نسبت به اعدام قاچاقچیان و سارقان خشن، قابل تأمل است. در این میان روزنامه شرق در اقدامی مسبوق به سابقه از سوی جریان اصلاحات، به حکم اعدام حمله کرده و خواستار لغو آن شده است.

در قوانین اسلام هم بر عفو- با رعایت شرایط- تاکید شده است و هم بر اجرای مجازات- آن هم با رعایت شرایط- تاکید شده است. هر دوی اینها لازم و ضروری است و هیچگاه نمی‌توان یکی را اجرا و دیگری را به کلی کنار گذاشت.

 خداوند متعال در قرآن کریم می‌فرماید: «وَلَکُمْ فِی الْقِصَاصِ حَیَاهْ یَا أُولِی الْأَلْبَابِ- ۱۷۹ بقره» . حکم اسلامی قصاص که در تمامی ادیان الهی نیز وجود دارد، به تعبیر قرآن کریم  «حیات‌آفرین»  است. حکم اسلامی قصاص تضمین‌کننده جان انسان‌های بیگناه و تأمین‌کننده امنیت جوامع است و کسانی که قصاص را ناموجه قلمداد می‌کنند،  برخلاف پُز به ظاهر اصلاح طلبانه و بشردوستانه که می‌گیرند،  از رواج قتل و جنایت و جرم‌های خشن دفاع کرده و بین فردی که مرتکب ظلمی بزرگ شده است و فردی که مورد ظلم قرار گرفته است، جانب ظالم را گرفته و فرد ظالم را به ارتکاب جرائم بعدی تشویق می‌کنند!

تکاپوی عجیب جریان اصلاح طلب برای تطهیر «اروپای بحران زده»

روزنامه هم میهن- به مدیرمسئولی «غلامحسین کرباسچی»- در مطلبی با عنوان «زمستان اروپا یا خزان برجام؟» نوشت: «با فرارسیدن فصل سرما، ایران در مقایسه با اروپا فرصت‌های بیشتری از دست خواهد داد.»

 

این دقیقاً همان خطی است که رسانه‌های معاند از جمله بی بی سی فارسی دنبال می‌کنند. چندی پیش وبسایت بی بی سی فارسی در گزارشی با عنوان «بحران انرژی؛ زمستان سخت برای اروپا، ایران، یا هر دو؟» نوشته بود: «در هفته‌های گذشته وزیر نفت آلمان و برخی از مقامات مذاکره‌کننده بارها به اروپا هشدار داده‌اند که زمستان سخت در حال فرا رسیدن برای اروپاست و ایران می‌تواند با رفع تحریم‌ها در امنیت انرژی اروپا نقش فعالی ایفا نماید و تا حدی جایگزین روسیه در بازار انرژی اروپا شود.»

 

این وبسایت در ادامه نوشته بود: «اگرچه باید در نظر داشت که در چند سال اخیر به دلیل مشکلات متعدد در بخش تولید گاز طبیعی، ایران با کمبود گاز طبیعی و برق در شبکه سراسری روبرو بوده است و مشخص نیست که تا چه اندازه می‌تواند در این جایگزینی دستکم در کوتاه‌مدت و میان‌مدت نقش‌آفرینی کند.»

بخشی از جریان اصلاح طلب اصلاً حاضر نیست بپذیرد که دولت‌های اروپایی با مشکل مواجه شده و زمستان سیاه و سختی را پیش رو دارند. وضعیتی که نتیجه زیاده خواهی و پادویی دولت‌های اروپایی برای آمریکاست.

 

تشدید بحران انرژی در اروپا و افزایش نگرانی‌ها از زمستان سخت و سرد این قاره، نگرانی‌ها را درباره حفظ همبستگی بین سران اروپا در مقابل این بحران سخت افزایش داده است. پیش از این برخی از رسانه‌های معتبر غربی هشدار داده بودند که این بحران حتی می‌تواند به عمر اتحادیه اروپا پایان دهد. طی ۶ ماه گذشته اخبار و گزارش‌های فراوانی از بروز اختلاف و چند دستگی بین سران اروپا در مورد کم و کیف مواجهه و مقابله با این بحران منتشر شده بود اما طی روزهای اخیر این هشدارها درباره تشدید اختلاف‌ها و حفظ همبستگی بیشتر شده است.

در حالی که کشورهای اروپایی دست و پا می‌زنند تا هر طوری شده خود را از وابستگی به انرژی روسیه خلاص کنند، اندیشکده آمریکایی کارنگی در گزارشی نوشته است که گاز پاشنه آشیل اروپاست و حداقل ۳ سال زمان می‌برد تا اروپایی‌ها خود را از وابستگی به گاز روسیه رها کنند.

 

تشدید بحران انرژی در اروپا به کف خیابان‌ها در کشورهای اروپایی نیز رسیده است و روزی نیست که شهرهای بزرگ اروپایی شاهد اعتراضات علیه افزایش چند برابری قبوض برق و گاز خود نباشند.

پایان پیام/./ ت ۳




این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید



منبع

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.