شهریار نیوز:
به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پلیس، علی شکرالهی اظهار کرد: توصیه میشود افراد در فضای مجازی هرگز به افراد غریبه و ناشناس اعتماد نکنند و به هیچ عنوان اطلاعات شخصی و خصوصی مانند آدرس، شماره تلفن یا سایر اطلاعات مانند عکس و فیلمهای خانوادگی خود را از این طریق برای افراد ناشناس ارسال نکنند.
وی افزود: اعتماد بیجا به افراد ناشناس و غریبه در فضای مجازی نتیجهای جز اخاذی، باجگیری و سوءاستفاده توسط مجرمان سایبری نخواهد داشت و افراد در دوستیهای فضای مجازی باید دقت بالایی داشته باشند، چراکه بسیاری از هویتهای افراد در این فضا دروغین است.
سرپرست پلیس فتای استان اصفهان با اشاره به اثرات منفی بازیهای رایانهای برای کودکان تصریح کرد: والدین باید در انتخاب بازیهای رایانهای فرزندان خود دقت کنند، زیرا انتخاب بازیهای نامناسب باعث بروز مشکلات جدی رفتاری و اخلاقی در کودکان میشود.
وی تصریح کرد: بازیهای آنلاین با استفاده از تصاویر پرتحرک و صداهای مهیج، دنیایی از هیجان و خشونت را مهیا میکند، از این رو باید بازیهای را در اختیار کودک قرار داد که مناسب سن او باشد.
سرهنگ شکرالهی درباره خطرات اعتیاد کودکان به اینترنت خاطر نشان کرد: اعتیاد به فضای مجازی رفتاری است که در آن فرد زمان زیادی از اوقات روزانه خود را در اینترنت یا شبکههای اجتماعی و بازیهای آنلاین سپری میکند تا جایی که به روابط، کار و سلامتی خود آسیب زده و در این حالت زمان زیادی را بدون هدف در اینترنت سپری میکند.
سرپرست پلیس فتای استان اصفهان اضافه کرد: استفاده بیش از حد از اینترنت در زندگی کودکان باعث بروز اختلالات جسمی و روحی، اختلال در خواب کودک، ضعف در آموزش و مواردی از این دست خواهد شد، والدین باید برای حضور فرزندان خود در فضای مجازی محدودیت ایجاد کرده و آنها را در این فضا تنها نگذارند.
ثبت دیدگاه