یکشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۳ ساعت ×
پ
پ

شهریار نیوز:

مصطفی زارعی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به اعتیاد بازی‌های رایانه‌ای خشن بین کودک و نوجوان، اظهار کرد: هنگامی که کودک در هر شرایطی مشغول بازی‌های رایانه‌ای می‌شود، در این حالت متخصصان از عنوان اعتیاد بازی‌های رایانه‌ای استفاده می‌کنند.

وی با بیان اینکه مشغول بودن بیش از اندازه به بازی‌های رایانه‌ای باعث رشد زودهنگام مغز می‌شود، افزود: کودکان در مواجهه با چنین بازی‌هایی، یک‌جانشینی را انتخاب می‌کنند و دچار پرخاشگری می‌شوند که البته این پرخاشگری در سنین مختلف متفاوت است.

این محقق و کارشناس سواد رسانه‌ای با بیان اینکه امکان دارد بازی مورد استفاده کودک متناسب با سن او نباشد، تصریح کرد: اگر میزان استفاده از بازی‌های رایانه‌ای به خصوص بازی‌های خشن خطرناک افزایش پیدا کند، کودک دچار خستگی ذهن برای انجام تکالیف مدرسه می‌شود.

زارعی با بیان اینکه برخی از افراد در خرید یا هدیه دادن عروسک‌ها به کودکان نیز تناسب سنی را در نظر نمی‌گیرند و به همین دلیل کودکان با بعضی از مسائل، زودتر از سن خود آشنا می‌شوند، تصریح کرد: بسیاری اوقات والدین هنگام بازی در کنار کودکان نیستند و مخاطراتی که متوجه کودک یا نوجوان می‌شود را به درستی درک نمی‌کنند.

وی با اشاره به اینکه بازی‌های رایانه‌ای خشن می‌تواند بلوغ زودرس کودکان را به همراه داشته باشد، ادامه داد: موسیقی‌ها و تصاویر گرافیکی مورد استفاده در بازی‌های رایانه‌ای نیز می‌تواند برای کودکان و نوجوان مناسب نباشد و تأثیراتی منفی بر ذهن آنها برجای گذارد.

این محقق و کارشناس سواد رسانه‌ای با بیان اینکه بازی کردن والدین در کنار کودک و نوجوان می‌تواند یکی از راهکارهای کاهش آسیب‌های این حوزه باشد، گفت: خانواده‌ها باید همراهی و هدایت‌گری بیشتری در خصوص بازی‌های رایانه‌ای داشته باشند تا ضربه‌ای به روح و ذهن کودک وارد نشود.

وی با بیان اینکه اعتیاد به بازی‌های رایانه‌ای می‌تواند برای والدین فرزندان نیز اتفاق بیفتد، اضافه کرد: به طور قطع همراهی والدین با فرزندان خود و مدیریت زمان برای استفاده از بازی‌های رایانه‌ای منجر به کاهش احتمال اعتیاد به این بازی‌ها و بروز آسیب‌های متفاوت خواهد شد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.