پنجشنبه, ۲۹ شهریور , ۱۴۰۳ ساعت ×
پ
پ




اراک – ایرنا – کارشناسان و مسئولان نهادهای متولی معتقدند، رتبه‌بندی نانوایی‌ها از نظر رعایت اصول بهداشتی در پخت نان، مشتری مداری، رعایت اصول اولیه تهیه نان و برگزاری آموزش‌های مختلف و افزایش رقابت برای تولید نان باکیفیت را در این استان به همراه دارد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.