یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ ساعت ×
پ
پ

شهریار نیوز:

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، دیابت یک بیماری متابولیکی است که باعث افزایش قند خون می‌شود. هورمون انسولین قند را از خون به داخل سلول‌های بدن منتقل می‌کند تا بدن بتواند آن را ذخیره کند یا آن را به انرژی تبدیل کند. در بیماری دیابت، بدن نمی‌تواند انسولین کافی تولید کند یا به صورت موثری از انسولین تولید شده استفاده کند. دیایت می‌تواند به اعصاب، چشم‌ها، کلیه‌ها و دیگر اعضای بدن آسیب جدی وارد کند.

رژیم غذایی رایج‌ترین عامل خطر بیماری دیابت در نظر گرفته می‌شود. برای نمونه، حذف وعده صبحانه باعث بروز نوسانات زیادی در سطح قند خون می‌‎شود، مصرف صبحانه پس از بیدار شدن می‌تواند به کنترل سطح قند خون کمک کند. بنابراین شروع روز با یک وعده غذایی مناسب و سالم خطر ابتلا به دیابت و عوارض مرتبط با آن را کاهش می‌دهد.

بسیاری از افراد در وعده ناهار به مواد مغذی مصرفی توجهی نمی‌کنند، مصرف غذاهای ناسالم خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد. بنابراین توصیه شده است که همه مواد غذایی از جمله کربوهیدرات، پروتئین و چربی را در رژیم غذایی خود بگنجانید و اطمینان حاصل کنید که یک وعده غذایی متعادل در هنگام ناهار مصرف کرده‌اید.

مصرف غذاهای آماده و بسته‌بندی شده از سوپرمارکت‌ها می‌تواند برای مدت طولانی شما را سیر نگه دارد، اما در طولانی مدت اثرات مخربی بر بدن دارد. زیرا برای تهیه این نوع مواد غذایی از نمک زیاد برای طعم دادن و مواد نگهدارنده برای افزایش ماندگاری غذا استفاده می‌کنند، بنابراین خطر بروز اختلالات متابولیکی مانند دیابت افزایش پیدا می‌کند.

مصرف نوشیدنی گازدار، شیرین و طعم‌دار همراه با غذا ممکن است برای سلامتی مضر باشد زیرا سطح قند خون را افزایش می‌دهد و هیچ ارزش غذایی ندارند. متخصصان معتقدند که ۱۰ دقیقه پیاده‌روی بعد از صرف غذا به بهبود سلامتی کمک می‌کند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.