یکشنبه, ۲۴ فروردین , ۱۴۰۴ ساعت ×
پ
پ

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان همدان، حمید ملانوری شمسی در جلسه نهضت توسعه عدالت آموزشی با مشارکت مردم، با اشاره به اینکه اگر قرار است طرحی را برای توسعه آموزش بر محور عدالت پیش ببریم، باید مدیریت آن را به مردم بسپاریم، گفت: مردم باید خودشان پروژه‌ها را پیش ببرند، بنابر این در انتخاب مدیران پروژه‌ها، باید اولویت را به افراد مردمی بدهیم و به آن‌ها کمک کنیم.

وی افزود: به زودی جلسه‌ای با ریاست معاون امور عمرانی استانداری برگزار می‌شود و در آن جلسه، مدیران پروژه از میان مردم انتخاب خواهند شد، این انتخاب باید به گونه‌ای باشد که پروژه‌ها با سرعت و کیفیت بالا پیش برود و از گزارش‌دهی مدیران پروژه به‌صورت مرتب مطمئن شویم.

استاندار همدان اضافه کرد: استان ما هم از لحاظ نیروی انسانی باهوش و مستعد، است، هم از نظر ظرفیت‌ها قوی، و هم از نظر انگیزه‌ها و علاقه‌مندی‌ها پتانسیل زیادی دارد بنابراین، باید سرعت تحرک‌ها را افزایش دهیم تا پروژه‌ها در زمان مناسب به سرانجام برسند و منابع و زمان هدر نرود.

ملانوری خواستار همکاری بیشتر در بین دستگاه‌ها و حوزه‌های فنی و عمرانی از جمله فرمانداران، بخشداران و شهرداران برای توسعه فضاهای آموزشی شد و گفت: از ابتدای انقلاب اسلامی، بسیاری از کارها توسط مردم انجام شده است و ما باید این رویکرد را حفظ کنیم اما نیاز است تا به عنوان نمایندگان دولت حامی مردم در بهتر اجرا شدن پروژه‌ها نیز باشیم.

وی ادامه داد:  بسیاری از پروژه‌ها مانند ساخت پل، جاده و شبکه آب توسط مردم در روستاها انجام شده است و دولت فقط نقش برنامه‌ریزی و حمایت را ایفا کرده از همین رو است که تاکید داریم این مدل و شیوه مدیریت دولتی باید دوباره احیا شود.

استاندار همدان اولویت پروژه‌ها را در توسعه عدالت اجتماعی احیای مدارس تخریبی و حذف کانکس‌ها دانست و بیان کرد: به‌طور خاص، هدف ما این است که مردم خودشان در مدیریت پروژه‌ها وارد شوند و ما فقط نقش حمایت‌گر را ایفا کنیم.

رئیس مجمع نمایندگان استان همدان: تحولات استان در فصل جدید مدیریتی مشهود است

رئیس مجمع نمایندگان استان همدان با بیان اینکه آموزش‌وپرورش یکی از دستگاه‌های مهم، سرنوشت‌ساز و اثرگذار در توسعه کشور است، گفت: تحولات استان در فصل جدید مدیریتی همدان مشهود است.

اکبر رنجبر زاده رئیس مجمع نمایندگان استان همدان در این نشست گفت: برای توسعه عدالت آموزشی با مشارکت مردم و برای مناسب‌سازی مدارس کشور ۸۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است. 

وی افزود: این عدد از بودجه عمومی کشور قابل تأمین نیست و اگر بخواهیم تنها به این روش پیش برویم، شاید ۱۵ یا ۲۰ یا حتی ۳۰ سال زمان ببرد تا به نتیجه برسد.

وی یادآور شد:  ابتکاری به نام «مردمی‌سازی» در عدالت آموزشی پیشنهاد شده است که به معنای تشکیل گروه‌های مردمی برای پیش‌برد اهداف در این بخش محسوب می‌شود. برهمین‌اساس رمز موفقیت این راه، در داشتن گروه‌هایی خلاق، نوآور و با تفکرات ویژه است. 

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی افزود: اگر هنر داشته باشیم و بتوانیم گروه‌های مردمی را وارد میدان کنیم، بازی را بُرده‌ایم و می‌توانیم استان را به عنوان یک الگوی پیشتاز در توسعه عدالت محور فضاهای آموزشی معرفی کنیم.

رنجبرزاده تصریح کرد: نوسازی استان باید با هدایت‌گری استاندار، متمرکز بر تشکیل یک کارگروه خلاق، نوآور و جذاب باشد تا این کارگروه‌ها مشخص کنند چه گروه‌هایی را چگونه وارد میدان کنند.

وی با بیان اینکه زیبنده نیست در استان همدان هنوز کانکس‌هایی به عنوان مدرسه وجود داشته باشد، خاطرنشان کرد: اگر امروز از مجلس هم بپرسید، شاید باور نکنند که همچنان مدرسه‌هایی در کانکس وجود دارد از همین منظر است که معتقدیم اگر مردم را پای کار بیاوریم، اتفاق مبارکی خواهد افتاد.

وی خواستار ورود جدی مدیران آموزش‌وپرورش برای جذب اعتبارات شد و گفت: رسوب سرمایه‌ها در حساب‌ها، قابل‌قبول نیست و باید مدیران تلاش کنند پروژه‌ها را با شتاب بیشتری پیش ببرند. 

رئیس مجمع نمایندگان استان همدان اضافه کرد: پذیرش مسئولیت در جمهوری اسلامی یعنی ایثار و از خودگذشتگی، بر همین اساس استاندار و مدیران در سطوح بالا با روحیه جهادی کار می‌کنند، اما پیمانکاران بیشتر به منافع مالی فکر می‌کنند، بنابراین، نظارت و پیگیری مستمر، کلید موفقیت پروژه‌ها خواهد بود چرا که اگر پروژه‌ها به‌درستی اجرا شوند، مردم از مزایای آن‌ها بهره‌مند می‌شوند و الگوی مدیریت در استان نیز تثبیت پیدا می‌کند.

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.