شهریار نیوز:
به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از اسوشیتدپرس، این سیارک ۱۰ متری که بیخطر است، روز دوشنبه تحت تأثیر گرانش قویتر خورشید از مدار زمین خارج میشود. با این حال، در ماه ژانویه بار دیگر برای مدتی کوتاه به زمین نزدیک خواهد شد.
دانشمندان ناسا قصد دارند در ژانویه از طریق آنتنهای راداری پیشرفته این سیارک را مطالعه کنند، این مشاهدات به بررسی دقیقتر این جرم فضایی کمک خواهد کرد
اگرچه این سیارک به لحاظ فنی ماه محسوب نمیشود زیرا هرگز بهطور کامل در مدار زمین قرار نگرفته است، اما همچنان بهعنوان پدیدهای جذاب مورد توجه محققان قرار دارد.
این سیارک اولین بار در ماه اوت شناسایی شد و در اواخر سپتامبر، تحت تأثیر گرانش زمین، مسیری نیمهمداری و نعلشکل را آغاز کرد، در حال حاضر این جرم فضایی بیش از ۲ میلیون مایل از زمین فاصله دارد و تنها با تلسکوپهای قدرتمند قابل مشاهده است.
طبق پیشبینیها، این سیارک در ژانویه با فاصله ۱.۱ میلیون مایلی از کنار زمین عبور میکند و تا سال ۲۰۵۵ بار دیگر بازخواهد گشت، در آن زمان به احتمال زیاد مسیری موقت و جزئی به دور زمین خواهد داشت.
دانشمندان اعلام کردهاند که سرعت این سیارک در بازگشت سال آینده دو برابر سرعت کنونی آن خواهد بود و به همین دلیل امکان نزدیکی مجدد به زمین را از دست میدهد.
سیارک ۲۰۲۴ پیتی۵ نمونهای جالب از اجرام فضایی است که میتواند اطلاعات ارزشمندی درباره تشکیل ماه و سیارات به همراه داشته باشد.
ثبت دیدگاه