شهریار نیوز:
به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، دانه چیا سرشار از فیبر، آنتیاکسیدانها و اسیدهای چرب امگا -۳ است، مصرف این ماده غذایی مزایای زیادی برای سلامتی دارد؛ برای نمونه، از آنجایی که دانه چیا سرشار از فیبر محلول است، به بهبود هضم غذا و همچنین تقویت عملکرد روده کمک میکند، همچنین مانع بروز مشکلات گوارشی مانند یبوست میشود، در ادامه به بررسی دیگر مزایای مصرف دانه چیا میپردازیم:
کاهش وزن
فیبر موجود در دانه چیا باعث میشود برای مدت طولانی احساس سیری داشته باشید، همچنین به تنظیم سطح قند خون نیز کمک میکند که نقش کلیدی در فرآیند کاهش وزن دارد.
بهبود کیفیت خواب
دانه چیا سرشار از تریپتوفان، نوعی اسیدآمینهای است که به بدن کمک میکند هورمونهای سروتونین و ملاتونین تولید کنند که هر دو برای بهبود کیفیت خواب ضروری هستند.
هیدراته نگه داشتن بدن
دانههای چیا میتوانند تا ۱۰ برابر وزن خود آب جذب کنند، بنابراین مصرف آن به هیدراته نگه داشتن بدن کمک میکند، همچنین با حفظ رطوبت و درخشندگی پوست از سلامت پوست حمایت میکند.
بهبود فرآیند متابولیسم بدن
دانه چیا سرشار از مواد مغذی ضروری مانند پروتئین، اسیدهای چرب امگا -۳ و منیزیم است که به بهبود عملکرد عضلات و افزایش متابولیسم کمک میکند، همچنین مصرف این ماده غذایی باعث میشود در طول روز پرانرژی باشید.
کاهش التهاب و سمزدایی
دانه چیا سرشار از آنتیاکسیدانها و خواص ضدالتهابی است که با استرس اکسیداتیو مقابله میکند و باعث کاهش التهاب میشود، این ویژگی برای افرادی که درگیر درد مفاصل، درد عضلانی و التهاب مزمن هستند مفید است؛ علاوه بر این، مصرف دانه چیا به سمزدایی طبیعی بدن هنگام خواب کمک قابلتوجهی میکند.
https://timesofindia.indiatimes.com/life-style/health-fitness/diet/6-benefits-of-consuming-chia-seed-water-at-night/photostory/118843349.cms
ثبت دیدگاه