به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی؛ سید محمدرضا طالبی روز چهارشنبه در جلسه ستاد انتخابات استان که با حضور حجت الاسلام یعقوبی مسئول هیئت نظارت شورای نگهبان در استان و فرمانداران شهرستان ها همراه بود، با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره انتخابات گفت: مقام معظم رهبری انتخابات را مظهر خداباوری و خودباوری دانسته اند.
به گفته وی؛ ملاک عمل همه عوامل اجرایی در انتخابات، قانون محوری و قانون مداری باشد و اگر خلافی صورت گرفت فرد مورد نظر مجرم بوده و با او برخورد خواهد شد.
وی با تأکید بر اینکه همه کسانی را که تأییدیه شورای نگهبان جهت حضور در انتخابات ریاست جمهوری را دریافت کنند، برای ما یکسان هستند، متذکر شد: اگر تخلفی در تبلیغات انجام شود، ابتدا به ستادهای استان و شهرستان ها تذکر داده شود، در غیر اینصورت با استفاده از سیستم های قانونی اقدام لازم انجام خواهد شد.
معاون استاندار گفت: شعب اخذ رأی تا ۱۹ خرداد و اعضای شعب تا ۲۱ خرداد باید نهایی شوند تا پیش بینی های لازم برای فراهم کردن امکانات صورت گیرد.
وی متذکر شد: با آسیب شناسی امورات مربوط به دو مرحله انتخابات قبلی مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، نسبت به رفع نقاط ضعف اقدام شود.
طالبی خواستار همکاری همه دستگاه ها با فرمانداری ها در جریان انتخابات شد و ادامه داد: تبلیغ له یا علیه نامزدها از زمان اعلام اسامی آنها، توسط کسانی که در قانون انتخابات مورد تأکید قرار گرفته اند، ممنوع است.
به گفته وی؛ اخذ رأی در انتخابات ریاست جمهوری فقط با ارائه کارت ملی یا شناسنامه انجام خواهد شد و فرمانداران باید بر ثبت انجام همه فرآینده مربوط به انتخابات در سامانه جامع انتخابات نظارت کنند.
رئیس ستاد انتخابات استان تأکید کرد: با توجه به مؤلفه های چهارگانه مشارکت، امنیت ، سلامت و رقابت مورد تأکید مقام معظم رهبری، همه ما مسئولیم تا از همه ظرفیت ها برای حضور حداکثری مردم در انتخابات برنامه ریزی کنیم.
طالبی تصریح کرد: بطور ویژه در ستاد انتخابات شهرستان ها فضای مجازی رصد و تذکرات لازم داده شود و جلسات کمیته امنیتی هم به طور مرتب باید تشکیل شود.
به گفته وی؛ انجام امور مربوط به انتخابات در بخش مرکزی بر عهده فرمانداری هاست.
وی با اشاره به اینکه مدیران دستگاه های اجرایی در دو مرحله انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری همکاری خوبی در برگزاری انتخابات داشتند، خاطرنشان کرد: بر اساس قانون انتخابات کلیه وزارتخانه ها و ادارات دولتی، فرمانداری ها و بخشداری ها باید همه امکانات خود را در اختیار ستاد انتخابات استان قرار دهند و اگر مسئولی در این خصوص کوتاهی کند مقام قضائی به آن رسیدگی خواهد کرد.
به گفته وی؛ آموزش یکی از موارد مهم در برگزاری انتخابات است لذا با برپایی دوره های آموزشی تخصصی باید تلاش شود تا در این زمینه خروجی مناسبی داشته باشیم.
طالبی تصریح کرد: فرمانداران اگر برای برقراری ارتباط با سیم شعب نیازی دارند، هر چه زودتر در این خصوص با مخابرات مکاتبه انجام دهند و همه نیروهای مربوط به دستگاه های زیر ساخت باید تا زمان اعلام نتایج انتخابات در مکان مورد نظر حضور داشته باشند.
معاون استاندار گفت: درجلسه بعدی ستاد انتخابات با حضور مدیران دستگاه های زیرساخت آب، برق، گاز و عشایری در این زمینه تصمیم گیری می شود.
طالبی با ذکر این نکته که انجام هرگونه حفاری از اول تیرماه ممنوع است، تأکید کرد: با توجه به گرمای هوا، شعب اخد رأی به وسایل سرمایشی مجهز شوند .
وی خواستار اتخاذ تدابیر لازم برای جلوگیری از قطع برق و آب در روز انتخابات شد و بر تأمین ژنراتور در شرایط قطع برق احتمالی تأکید کرد.
مسئول هیئت نظارت شورای نگهبان هم در ادامه با تشکر از همکاری خوب مجموعه اجرایی استان در انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: همه دست اندرکاران انتخابات موظفند با فراهم کردن زمینه برگزاری انتخابات تلاش کنند تا تکلیف کشور در این زمینه با برگزاری انتخابات مشخص شود و عوامل اجرایی باید شئونات اسلامی را در این زمینه رعایت کنند.
حجت الاسلام یعقوبی با بیان اینکه با برنامه ریزی خوب استانداری تشییع پیکر شهید جمهور در مرکز استان به بهترین شکل برگزار شد، افزود: مبنای کار هیئت های نظارت و اجرا یی باید بر مدار قانون با رعایت بیطرفی باشد و بر اساس ماده ۶۸ قانون انتخابات ریاست جمهوری دستگاه هایی که از بودجه دولتی استفاده می کنند، باید رعایت بیطرفی را داشته باشند.
وی بر نهایی شدن لیست شعب در هر یک از شهرستان ها تأکید و خاطرنشان کرد: اعضای هیئت های اجرایی نباید در تبلیغات انتخابات مشارکت داشته باشند.
مسئول هیئت نظارت شورای نگهبان گفت: هیئت های اجرایی باید با هیئت های نظارت هماهنگ بوده و همکاری خوبی در این خصوص داشته باشند.
به گفته وی؛ هیئت های اجرایی باید با هیئت های نظارت هماهنگ بوده و همکاری خوبی در این خصوص داشته باشند .
شایان ذکر است؛ در این جلسه مسئولان هر یک از کمیته های ذیل ستاد انتخابات استان گزارشی از اقدامات انجام شده را ارائه کردند.
مدیر کل اداره ثبت احوال هم گفت: برای صدور شناسنامه های المثنی پیش بینی لازم در استان انجام شده است.
امیرآبادی ادامه داد: با توجه به اینکه در انتخابات ریاست جمهوری تنها با ارائه کارت ملی یا شناسنامه دارای کد ملی اخذ رأی امکانپذیر می باشد، در خواست برای صدور شناسنامه المثنی افزایش یافته است.
ثبت دیدگاه