یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ ساعت ×
پ
پ

شهریار نیوز:

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، هوش مصنوعی به عنوان یکی از پیشرفت‌های چشمگیر علم و فناوری در دنیای امروز شناخته می‌‎شود و در واقع مجموعه‌ای از الگوریتم‌ها، ابزارهای رایانه‌ای و فنون است که به کامپیوترها کمک می‌کند از انسان‌ها در بعضی از کارها و وظایف تقلید کنند. گروهی از پژوهشگران در دهه ۱۹۵۰ در مورد ساخت ماشین‌هایی که به هوش مصنوعی نزدیک شده‌اند، صحبت کردند. در سال‌های بعد نیز پژوهشگران دیگر تلاش کردند یک سیستم هوشمند طراحی کنند، پس از آن هوش مصنوعی به سرعت در حال پیشرفت بود. امروزه هوش مصنوعی در صنایع مختلف مانند خودروسازی، پزشکی، صنایع نفت و گاز، بانکداری و موارد قضایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

متخصصان امیدوارند که با پیشرفت هوش مصنوعی بتوان از آن برای حل مشکلات جدی جهانی مانند تغییرات اقلیمی، بیماری‌های همه‌گیر و فقر استفاده کرد. این فناوری می‌تواند به بهبود کارایی بسیاری از صنایع همچنین کاهش هزینه‌های ساخت‌وساز کمک قابل‌توجهی کند. هوش مصنوعی می‌تواند کارهایی را انجام دهد که پیش از این انسان آن‌ها را انجام می‌داد. البته از آنجایی که انسان می‌تواند درک کند و از دانش و تجربه خود استفاده کند، سپس تصمیم‌گیری کند، هوش مصنوعی هنوز نمی‌تواند به صورت کامل واقعاً هوشمند باشد.

محققان در حال بهبود قابلیت‌های هوش مصنوعی هستند تا بتواند به سمت هوشمندی واقعی پیش برود و بیشتر شبیه هوش انسان عمل کند. در طول زمان و با استفاده از داده‌های بزرگ و همچنین قابلیت یادگیری عمیق، ممکن است تکنولوژی هوش مصنوعی به سمت یک هوشمندی واقعی پیش برود، اما هنوز این اتفاق به صورت کامل رخ نداده است.

هوش مصنوعی دانش گسترده‌ای است که با طراحی سیستم‌های هوشمند باعث شده است با محیط‌های پویا و پیچیده ارتباط برقرار کنند. این تکنولوژی با استفاده از الگوریتم‌ها، مدل‌های آماری، پردازش داده، توانایی یادگیری و انجام کارهای پیچیده، می‌تواند به تشخیص الگو، تصویر، صدا و غیره بپردازد. متخصصان معتقدند که هوش مصنوعی و یادگیری عمیق در آینده می‌تواند در زمینه‌های مختلف مانند ترجمه زبان، تشخیص بیماری‌ها و طبقه‌بندی داده‌ها بهبود قابل توجهی داشته باشد.

به نظر می‌رسد که هوش مصنوعی در زمینه بهبود تشخیص و درمان بیماری‌های مختلف و توسعه دستگاه‌های پزشکی بسیار موثر خواهد بود و در زمینه صنعت نیز به کاهش هزینه‌ها، افزایش کیفیت محصولات و بهینه‌سازی فرآیندهای تولید منجر می‌‎شود. همچنین، استفاده از هوش مصنوعی در خودروها به کاهش احتمال تصادف‌ها، بهبود امنیت رانندگان و دیگر عابران کمک می‌کند. علاوه بر این، ترکیب هوش مصنوعی و اینترنت اشیا باعث بهبود مدیریت منابع شهری، انرژی، حمل‌ونقل و دیگر زمینه‌ها می‌شود.

علاوه بر مزایا و فواید هوش مصنوعی، نگرانی‌هایی نیز در این زمینه وجود دارد. برای نمونه، ممکن است هوش مصنوعی در آینده باعث تعامل بین انسان و ربات می‌شود و احساس امنیت در جامعه را تهدید می‌کند. از آنجایی که سیستم‌های هوشمند قادر به جمع‌آوری و تحلیل داده‌های شخصی هستند، ممکن است حریم خصوصی افراد را تهدید کند و در بسیاری از موارد باعث از بین رفتن مشاغل شود. همچنین، در صورتی که داده‌های ورودی سیستم هوشمند ناقص یا ناکافی باشد، ممکن است سیستم هوشمند تصمیم‌های نادرستی بگیرد که باعث بروز آسیب جدی به جامعه و افراد می‌شود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.