دوشنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۴ ساعت ×
پ
پ


سعید محمدی‌پناه در گفت وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: ویژه برنامه «دیدار آوینی» با محوریت سینمای آوینی و شخصیت وی برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: این برنامه با همکاری مشترک میان شهرداری اصفهان، دفتر تخصصی سینما سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان و مؤسسه فرهنگی «سها» از لحاظ محتوا و سطح؛ برگزار می‌شود.

مدیر دفتر تخصصی سینما سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اصفهان افزود: این برنامه از ساعت ۱۶ تا زمان افطار برگزار می‌شود و از استادان مختلفی برای سخنرانی در حوزه‌های مختلف سینمای آوینی دعوت شده است.

وی اضافه کرد: در یکی از بخش‌های این برنامه روایت فتح پخش می‌شود و بعد از آن سخنرانی و ارائه مقاله صورت می‌گیرد و در نهایت برنامه به پرسش و پاسخ ختم خواهد شد.

محمدی پناه با بیان اینکه در مؤسسه فرهنگی «سها» افرادی هستند که به صورت علمی بر روی شخصیت شهید آوینی مطالعه و فعالیت می‌کنند، اظهار کرد: آقایان امیر نجات بخش، مهدی فاطمی و جمال احمدی از سخنرانان این برنامه هستند.

وی با اشاره به علل انتخاب این موضوع اظهار کرد: در سینما با رویکردهای مختلفی روبه‌رو هستیم از طرفی در حال حاضر، مناسبتی که پیش رو قرار داشت شهادت شهید آوینی بود ضمن اینکه تقارن آن با ماه مبارک رمضان هم در نظر گرفته شد.

مدیر دفتر تخصصی سینمای سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اصفهان در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: دیدگاه شهید آوینی دیدگاه بسیار مهمی است. با نگاه کلی یک سینما برای سینما و یک سینما برای حقیقت وجود دارد و همه سینماگران و نه تنها در اصفهان که همگی هنرمند هم هستند همگی دارای این دو دیدگاه هستند.

وی گفت: نگاه شهید آوینی دارای دو ویژگی است که این ویژگی شامل سینما برای حقیقت و سینمای مردمی است.

محمدی پناه اضافه کرد: شهید آوینی به‌شدت سینما برای جشنواره و در خدمت فستیوال بودن را نقد و منع می‌کند و به سینمای مردمی اعتقاد دارد.

وی گفت: از طرفی دیگر اگر سینما به‌عنوان ابزار و پنجره‌ای در نظر گرفته شود، این پنجره یک ابزار و وسیله‌ای برای نگاه کردن به بیرون است و اینکه ما صرفاً به خود پنجره و قاب و شکل و فرم آن بپردازیم، این همان دیدگاه هنر برای هنر یا سینما برای سینما خواهد بود.

مدیر دفتر تخصصی سینما سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اصفهان افزود: شهید آوینی به‌شدت نگاه هنر برای هنر یا سینما برای سینما را نقض می‌کند و سینما را به‌عنوان یک وسیله برای نگاه کردن به بیرون و دیدن حقیقت می‌داند.

وی اظهار کرد: در دوران پیش رو و در دورانی که در حال حاضر در آن قرار داریم این دیدگاه به‌خصوص در مورد هنر و سینما به‌شدت لازم است و باید این گفتمان بیان شود و چالش آن به نوعی میان قشرهای جوان‌تر به چالش کشیده شود.

محمدی پناه با اشاره به فراخوان و دعوت از مخاطبین بصورت پوستر و دعوت بصورت شخصی، اظهار کرد: امید می‌رود قشر جوان در این همایش و برنامه حضور پیدا کرده و از آن استقبال کنند ضمن اینکه اکثر مخاطبینی که به این این همایش دعوت شده اند بیشتر دهه هشتادی‌ها هستند.

وی افزود: “دیدار آوینی” روزهای نوزدهم، بیستم و بیست و یکم فروردین‌ماه همچنین به‌مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی در کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان برگزار می‌شود.



منبع

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.