شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳ ساعت ×
پ
پ

شهریار نیوز:

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، کیوی سرشار از فیبر، آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین C است و سیستم ایمنی را تقویت می‌کند، پوست این میوه نیز که اغلب نادیده گرفته می‌‏شود سرشار از مواد مغذی است، جدا کردن پوست کیوی موجب می‌شود حدود نیمی از فیبر، ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌های ارزشمند آن از بین برود، مصرف پوست کیوی برای سلامت روده مفید است، باعث بهبود هضم غذا می‏‌شود و احتمال بروز سرطان‌های معده و روده بزرگ را کاهش می‌دهد، البته ممکن است پوست کیوی برای همه افراد مناسب نباشد و باعث بروز واکنش‌های آلرژیک شود، به‌طوری که برخی افراد ممکن است پس از مصرف پوست کیوی علائمی همچون خارش پوست، التهاب و مشکلات گوارشی را تجربه کنند.

پوست کیوی حاوی فیبر زیادی است که به بهبود هضم غذا کمک می‌کند، احتمال بروز مشکلات گوارشی را کاهش می‌دهد و از باکتری‌های مفید روده نیز حمایت می‌کند؛ پوست کیوی سه برابر آنتی‌اکسیدان بیشتری نسبت به خود کیوی دارد، بنابراین مصرف آن به خنثی کردن رادیکال‌های آزاد و کاهش خطر بروز بیماری‌ها کمک می‌کند.

کیوی به‌ویژه پوست آن، سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی است که به کاهش التهاب کمک می‌کند و برای افرادی که درگیر بیماری‌های مزمن مانند درد مفاصل و بیماری قلبی هستند مفید است؛ این میوه حاوی ترکیبات گیاهی مفیدی همچون لوتئین، زاگزانتین و بتاکاروتن است که دارای اثرات آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهاب است، مواد غذایی سرشار از این ترکیبات ممکن است از بیماری‌های قلبی و بعضی از سرطان‌ها پیشگیری کند.

مصرف کیوی می‌تواند عوامل خطر بیماری قلبی همچون فشار خون بالا و سطح کلسترول بالا را کاهش دهد، نتایج بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد که مصرف کیوی به‌طور منظم برای سلامت قلب مفید است؛ علاوه بر این، ترکیبات فیبر محلول و نامحلول کیوی به بهبود سلامت روده، تنظیم قند خون و حمایت از باکتری‌های سالم روده کمک می‌کند و برای کنترل و پیشگیری از یبوست نیز مؤثر است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.