شنبه, ۲۸ مهر , ۱۴۰۳ ساعت ×
پ
پ

شهریار نیوز:

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، از جمله علائم سرماخوردگی و دیگر بیماری‌های تنفسی می‌توان به درد و خارش گلو، سرفه خشک و گرفتگی بینی اشاره کرد. این علائم با گذشت زمان بهبود پیدا می‌کند، اما در صورت مصرف بعضی از مواد غذایی، علائم این بیماری وخیم‌تر نیز می‌شود. در ادامه به بررسی غذاهایی که باعث وخیم‌تر شدن علائم سرماخوردگی می‌شود، می‌پردازیم:

غذاهای تند

اگرچه ادویه‌های تند برای برطرف کردن احتقان بینی در هنگام سرماخوردگی مفید است در صورتی که از معده درد نیز رنج می‌برید، نباید غذاهای تند مصرف کنید.

کربوهیدرات ساده

کربوهیدارت‌های ساده باعث افزایش قند خون می‌شود، البته همه کربوهیدرات‌ها مضر نیستند. نان گندم کامل و غلات کامل را در هنگام سرماخوردگی مصرف کنید، زیرا حاوی فیبر فراوان است و التهاب بدن را کاهش می‌دهد.

شیرینی‌جات

مصرف زیاد قند می‌تواند سیستم ایمنی بدن را سرکوب کند، افزایش قند خون باعث مهار کار گلبول‌های سفید خون می‌شود و عفونت در بدن گسترش پیدا می‌کند. علاوه بر این، مصرف شکر باعث افزایش التهاب در بدن می‌‎شود.

غذاهای چرب

مصرف غذاهای چرب التهاب بدن را افزایش می‌دهد، بنابراین در دوران بیماری سرماخوردگی و آنفلوآنزا از مصرف غذاهای چرب دوری کنید.

کافئین

نوشیدنی‌های کافئین‌دار باعث کم آب شدن بدن می‌شود. این نوشیدنی‌ها اگر همراه با قند باشند، التهاب بدن را افزایش می‌دهد و مقابله با عفونت‌ها را سخت‌تر می‌کند.

ترشیجات

از آنجایی که ترشیجات حاوی سرکه و نمک است باعث افزایش التهاب گلو می‌شود، بنابراین توصیه می‌شود از مصرف ترشیجات در دوران سرماخوردگی دوری شود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.