چند ماهی است که به همت بنیاد فردوسی برنامهای جامع برای آموزش مجازی شاهنامهخوانی و هنرهای نمایشی تدارک دیده شده که در این مدت کوتاه خوش به بارنشسته و نویدبخش چشماندازی روشن در شاهنامهپژوهی است. در عصرگاه زادروز خیام، کودکانی که چندماهی است با شور و شوق مشق شاهنامهخوانی و نقالی کردهاند
کودکان و نوجوانان از یاسر موحدفرد، عباس بهمنش و کیوان هاشمی درسهایی شیرین از هنر شاهنامهخوانی و نقالی آموختهاند، آنها آمده بودند تا در کنار هم گوشهای از یک کارگاه نمایشنامهخوانی بنیاد فردوسی به نویسندگی و کارگردانی استاد رضا حماطی را به نمایش بگذارند. دختران و پسرانی که به همراه پدر و ماردان خود، در این مراسم حضور داشتند و اندیشه و گفتاری بلند و پرامید داشتند و چه زیبا شاهنامه خواندند، نقالی کردند.
یاسر موحدفرد در حاشیه این محفل درباره برنامههای آموزشی بنیاد فردوسی توضیح داد: این ویژه برنامه آیین پایانی هفدهمین بزرگداشت فردوسی و پاسداشت زبان فارسی است. نمایشنامهخوانی با حضور دختران و پسران ۴ تا ۱۲ ساله از سراسر کشور و هنرمندان عرصه تئاتر برگزار میشود. کودکان علاقهمند میتوانند در این کلاسها که با همکاری دانشگاه پیام نور تشکیل شده است، شرکت کنند. نسخه شاهنامه نمایشی و آموزشی آماده شده و به زودی از سوی نشر پازینه و بنیاد فردوسی منتشر خواهد شد. نام این کتاب برای کودکان و نوجوانان «شاهنامک» و برای جوانان و بزرگسالان «۳۶۵ روز با شاهنامه فردوسی» است. در پایان این ویژه برنامه، به کودکان هدیه و سپاسنامه از طرف بنیاد فردوسی اهدا خواهد شد.
سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از بیستویکم اردیبهشتماه آغاز شده است و تا سیویکم اردیبهشتماه ۱۴۰۱ به مدت ۱۰ روز ادامه خواهد داشت. علاقهمندان برای بازدید و خرید کتاب میتوانند به مصلی امام خمینی (ره) مراجعه کنند.
ثبت دیدگاه