شهریار نیوز:
به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، در این نشست صمیمی، ابتدا مدیرعامل شرکت پارلا منسوجات با بیان اینکه این شرکت با سرمایه گذاری صددرصد خارجی تاسیس شده است، گفت: بیش از ۱۵ سال در حوزه تولید پارچه های پرده ای فعالیت داریم که برای هزار نفر اشتغال ایجاد شده است.
مهمت هالوک اوزتپه گفت: مجوز سرمایه گذاری خارجی این شرکت ۲۷ میلیون دلار بوده که ۱۷ میلیون دلار آن محقق شده است.
وی ادامه داد: ۶۵ درصد نیاز کشور در حوزه پارچه های پرده ای در این شرکت تولید می شود و در کنار آن به بیش از ۱۰ کشور دنیا صادرات داریم.
مدیرعامل فولاد ناب تبریز نیز گفت: ۴ درصد سهم تولید فولاد کشور متعلق به این شرکت است.
رحیمی افزود: ۱۰ درصد صادرات استان آذربایجان شرقی در حوزه فولاد انجام می شود.
وی همچنین از صدور بخشنامه های خلق الساعه و مشکلات موجود در تامین نیروی انسانی کارگری انتقاد کرد.
در ادامه مدیرعامل فولاد سهند آذر آسیا از صادرات محصولات این شرکت به کشورهای عراق، ترکیه و آذربایجان خبر داد و گفت: این شرکت از سال ۹۵ فعالیت خود را در حوزه تولید شمش فولادی در تیکمه داش آغاز کرده است.
وی گفت: ۲ هزار میلیارد تومان در زمینه تولید کلاف فولادی سرمایه گذاری شده است که برای ۵۸۰ نفر اشتغال مستقیم و ۲۰۰ نفر اتشغال غیر مستفیم ایجاد شده است.
مدیرعامل فولاد سهند آذر آسیا ادامه داد: ۷۵ میلیون دلار سرمایه گذاری تعهد شده این شرکت است که ۲۵ میلیون دلار آن انجام شده است.
وی تاکید کرد: در اجرای طرح های توسعه ای در آذربایجان شرقی مشکلی وجود ندارد و مدیران استانی دائما پای کار بوده اند.
مدیرعامل فولاد کاوه گسترش نیز در ادامه نکاتی مطرح کرد و گفت: ۷۰ میلیون دلار مجوز سرمایه گذاری این شرکت است که ۳۷ میلیون دلار آن محقق شده است.
یاریگر ادامه داد: تولید میلگرد، تیرآهن و نبشی در این شرکت به ۳۰۰ هزار تن در سال می رسد.
وی گفت: برنامه ریزی کرده ایم مواد اولیه تولید میلگرد را خودمان تولید کنیم.
استاندار آذربایجان شرقی پس از شنیدن سخنان سرمایهگذاران، گفت: آذربایجان شرقی کشور جزو استان های ممتاز برای سرمایه گذاری در کشور است.
مالک رحمتی ادامه داد: آذربایجان شرقی استانی است که همه مزیت های لازم برای سرمایه گذاری را به صورت یکجا دارد؛ از آب و هوا و خاک حاصل خیز گرفته تا دانشگاه ها و مراکز علمی و نیروی انسانی متخصص در استان وجود دارد.
استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: در کنار همه این پتانسیل ها، یک نظام اداری وجود دارد که آغوشش را برای سرمایه گذاران باز کرده است و اهتمام جدی در این امر دارد که برای حفظ سرمایه گذار ضروری است.
وی گفت: اگر تولید به صادرات منجر نشود خیلی پایدار نخواهد ماند؛ شرط پایداری تولید و موفقیت آن در این است که بتواند محصولات خود را صادر کند.
استاندار آذربایجان شرقی اظهار داشت: با کشورهای آذربایجان و ترکیه که همسایگان آذربایجان شرقی هستند می توان سرمایه گذاری های مشترک خوبی انجام داد و در کنار آن ها چین یکی از شرکای خوب تجاری محسوب می شود.
رحمتی یکی از مهمترین مزیت های استان را حوزه معدن معرفی کرد و افزود: یکی از اولویت های اصلی ما در استان حوزه معدن، صنایع معدنی و مرتبط در این حوزه است.
وی افزود: در حوزه معادن طلا، فولاد و مس اقدامات خوبی انجام شده است و ضروری است در کنار همه آنها زنجیره ارزش و صنایع پایین دستی در اولویت قرار گیرد.
استاندار آذربایجان شرقی به مدیران و سرمایه گذاران تاکید کرد: در هر صنعتی که هستید اگر بخواهید زنجیره ارزش آن را تکمیل کنید و از خام فروشی پرهیز کنید کامل آمادگی داریم تا حمایت های لازم را انجام دهیم.
وی به ظرفیت های گردگشری استان نیز اشاره کرد و اظهار داشت: آذربایجان شرقی ظرفیت های بی بدیلی در حوزه گردشگری دارد که کمتر به آن توجه شده است و اهمیت دارد در کنار سایر حوزه های سرمایه گذاری مورد توجه قرار گیرد.
استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: در بحث کشاورزی مدرن و دانش پایه نیز فرصت خوبی برای سرمایه گذاری وجود دارد.
رحمتی بر حمایت از ساخت و راه اندازی نیروگاه های خورشیدی تاکید کرد و گفت: برای حل ناترازی در صنعت برق باید به سمت نیروگاه های تجدیدپذیر برویم و از احداث نیروگاه های خورشیدی توسط سرمایه گذاران در استان استقبال می کنیم.
استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: برای سرمایه گذاری خارجی در استان هیچ مانعی وجود ندارد و تمام بسترهای لازم برای این امر را آماده می کنیم.
ثبت دیدگاه