شهریار نیوز:
به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسین سیمایی صراف در حاشیه نشست با برخی رؤسای دانشگاهها در جمع خبرنگاران با اشاره به دلایل تأخیر در انتصاب و تأیید رؤسای دانشگاهها اظهار کرد: اگر همه چیز در اختیار وزارت علوم بود کار انتصاب یک هفتهای تمام میشد، اما برای انتصاب یک رئیس دانشگاه باتوجه به حساسیتهایی که وجود دارد یک نظامات حقوقی و فرایند قانونی دیده شده که باید طی شود.
وی افزود: این فرایند از اینجا شروع میشود که اگر کسی را در نظر گرفتیم باید استعلام آن را نیز از چند مرجع بگیریم که این زمان بر است.
وزیر علوم گفت: از همین رو شاهد هستیم که یک انتصاب که میتوانست در یک ماه انجام شود، ۶ ماه طول کشیده است.
سیمایی تصریح کرد: در گذشته موردهایی داشتیم که افراد ۳ تا ۴ سال سرپرست بودند که البته ما این را نمیپسندیم.
وی گفت: در برخی موارد ما منتظر تصمیمات نهادهای خارج از وزارت علوم هستیم.
وزیر علوم با اشاره به اهمیت تأیید حکم سرپرستی و صدور حکم ریاست برای سرپرستان دانشگاهها گفت: باید حکم ریاست صادر شود تا دانشگاهیان مطمئن باشند به رئیس و رئیس دانشگاه بتواند با اعتماد به نفس بیشتری امور دانشگاه را انجام دهد. البته ما افرادی که به عنوان سرپرست تعیین کردهایم از همان روز اول مانند رئیس عمل کردند.
وی درباره آئیننامه ارتقای اعضای هیئت علمی نیز گفت: مقام معظم رهبری بارها نگرانی خود را درباره ساماندهی این آئیننامه بیان فرمودند، این آئیننامه جهتگیری استاد دانشگاه و مجموعههای علمی ما را مشخص میکند لذا یک بازنگری بسیار جدی را در آئیننامه ارتقا آغاز کردیم.
وزیر علوم افزود: تا الان نزدیک به دو هزار نفر ساعت، روی آئیننامه ارتقا کار شده و آوردههای جدیدی دارد که تا نیمه اردیبهشتماه نسخه آن تحویل خواهد شد که در قالب آن، نوع ارتقایی که برای استاد حوزه علوم انسانی انتظار داریم با نحوه ارتقای استاد حوزه فنی مهندسی، حتماً متفاوت خواهد بود، علاوه بر این، در مؤلفههای ارتقای هیأت علمی، میزان ارتباط با صنعت، مسئولیت اجتماعی و ایفای نقش در امور فرهنگی و اخلاقی و دستگیری از دانشجویان را در نظر گرفتهایم.
وزیر علوم درباره سهمیههای کنکور گفت: ما پیشنویس سند را آماده کردیم و تحویل دادیم که باید در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی شود.
وی درباره روند ساخت خوابگاههای دانشجوییی متاهلی نیز افزود: الان حدود هزار واحد خوابگاهی را در دست ساخت داریم، برنامهریزی کردیم که طی دو سال، پنج هزار واحد خوابگاهی متاهلی را تحویل دهیم و ساخت ۳۰ هزار واحد خوابگاهی در اهداف برنامه چهار ساله است و الان مجموعههای ۵۰ واحدی و ۱۰۰ واحدی در چند استان کشور آماده شده است.
منبع: مهر
ثبت دیدگاه