یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ ساعت ×
پ
پ


گروه ویژه فارس: خط ویژه، رصدی است روزانه از لابه‌لای روزنامه‌های داخلی و عملیات رسانه‌ای پایگاه‌های خبری رسانه‌های ضدانقلاب، در این رصد  برآنیم که بتوانیم خطوط مشترک میان بعضی از رسانه‌های داخلی و ضدانقلاب را بررسی و تحلیل کنیم.

*******

مسابقه روزنامه اعتماد با اینترنشنال سعودی در حمایت از اغتشاشگران

این روزها برخی رسانه‌های به‌ظاهر اصلاح‌طلب در اقدامی مسبوق به سابقه با دشمنان ملت ایران هم‌صدا شده‌اند. در این میان روزنامه اعتماد- به مدیرمسئولی «الیاس حضرتی» نماینده سابق مجلس و از دوستان شهرام جزایری و از نزدیکان حزبی به کروبی- مطالب تأمل‌برانگیزی در حمایت از آشوبگران منتشر کرده است.

در همین رابطه «حمیدرضا جلایی پور» از اعضای تندروی جریان به‌ظاهر اصلاح‌طلب در مصاحبه با این روزنامه گفته است: «حکومت باید بفهمد چه اتفاقی افتاده است. هنوز حکومت در صداوسیما از اغتشاش‌گران صحبت می‌کند! درصورتی‌که در ایران با جرقه جان باختن مهسا، یک جنبش ملی اعتراضی شکل‌گرفته است. جنبشی که از تجمیع جنبش‌های پیشین و اعتراضات فراگیر دختران، زنان و جوانان شکل‌گرفته است- حتی افکار عمومی جهانیان برانگیخته‌شده است.»

 

جلایی پور در ادامه گفته است: «این جنبش برانگیخته‌شده دنبال “بازپس‌گیری زندگی” از حکمرانی است. حکمرانی که مبتنی بر تحمیل یک سبک زندگی بوده است. وجه غالب این جنبش اغتشاش‌گری نیست و مطالبه زندگی است. (به غلبه شعار زن، زندگی و آزادی و مرد، میهن و آبادی توجه کنید). اگر به عمق رخداد فکر کنیم راه عبور از وضعیت فعلی اجرای الگوی سرکوب در جنبش‌های قبلی (جنبش سبز ۸۸ و جنبش مالباختگان ۹۶ و جنبش بنزین ۹۸) نیست.»

 

این عضو تندروی جریان اصلاح‌طلب در بخش دیگری از این مصاحبه گفته است: «دو دهه هست که کارشناسان به حکومت متوهم و متصلب هشدار می‌دهند…اگر حکومت پاسخ درخور به این جنبش ملی اعتراضی ندهد الآن جامعه در وضعیت “اپیزودیک انقلابی” است؛ یعنی شهرهای ایران شاهد هزاران معترض است. اگر پاسخ داده نشود، جامعه می‌تواند وارد “وضعیت انقلابی” بشود یعنی شاهد وضعیتی که ده‌ها هزار نفر در شهرها اعتراض کنند. البته ممکن است حکومت مثل گذشته موقتاً موج اعتراض را بخواباند ولی دوباره اعتراض کوبنده‌تر سر برمی‌آورد. همچنان که جنبش مهسا کوبنده‌تر از جنبش ۹۸ است.»

ادبیات به‌کاررفته در این مطلب کاملاً مشابه ادبیات رسانه‌های ضد ایرانی وابسته به آمریکا، انگلیس، اسرائیل و آل سعود است. گویا این روزنامه به‌ظاهر اصلاح‌طلب در حمایت از اغتشاشگران با شبه رسانه‌هایی ازجمله اینترنشنال سعودی در حال رقابت است!

 

ناراحتی افراطیون اصلاح‌طلب و جریان برانداز از حکم تاج‌زاده

یکی از ادعاهای تکراری فعالین سیاسی به‌ظاهر اصلاح‌طلب این است که جریان انقلابی و جریان برانداز در مخالفت با آنان اشتراک نظر دارند. این طیف برای اثبات این ادعا به ماجرای بازداشت تاج‌زاده اشاره‌کرده و مدعی شده‌اند که وی منتقدی مصلح است و جریان انقلابی و جریان برانداز از بازداشت و محاکمه وی استقبال کرده‌اند.

این در حالی است که اتفاقاً ماجرای بازداشت و محاکمه تاج‌زاده بیش‌ازپیش ثابت کرد که این افراطیون به‌ظاهر اصلاح‌طلب هستند که با جریان معاند و برانداز دارای فصل مشترک‌های فراوان بوده و در یک جبهه قرار دارند.

در روزهای اخیر و پس از صدور حکم تاج‌زاده، «آذر منصوری» دبیر کل حزب اتحاد ملت در توئیتی نوشت: «وکیل مصطفی تاج‌زاده گفته:”او به ۸ سال حبس محکوم‌شده که مطابق قانون ۵ سال آن قابل‌اجراست.” وقتی چنین حکمی برای منتقدی مصلح و خشونت پرهیز و مخالف خیابان که مخالف و منتقد را به گفتگو دعوت می‌کند، صادر می‌کنید، توقع دارید شهروندان معترض و خشمگین چگونه اعتراض کنند که صدایشان شنیده شود؟».

 

در آن‌سو «اکبر گنجی» از فعالین فعلی جریان ضدانقلاب و برانداز که پیش‌ازاین در داخل کشور با تابلوی دروغین اصلاح‌طلبی فعال بود، توئیتی به یاد تاج‌زاده منتشر کرده است.

 

علاوه بر این شبکه ضد ایرانی اینترنشنال سعودی نیز پیش‌ازاین خواستار آزادی فوری تاج‌زاده شده بود. مدیر شبکه بهایی منوتو نیز چندی پیش به بازداشت تاج‌زاده اعتراض کرده بود.

 

اعتراض «صدای آمریکا» به بازداشت خبرنگاران روزنامه‌های اصلاح‌طلب

صدای آمریکا (ارگان رسانه‌ای دولت تروریست آمریکا و حامی تحریم و تحقیر مردم ایران) در مطلبی به نقل از یک رسانه انگلیسی، به بازداشت روزنامه‌نگاران به‌ظاهر اصلاح‌طلب در جریان اغتشاشات اخیر اعتراض کرد.

این وبسایت در مطلبی با عنوان «گزارش رویترز از وضعیت روزنامه‌نگاران ایران در کشاکش اعتراضات؛ فهرست ۴۰ نفره خبرنگاران بازداشت شده» نوشت: «کمیته حفاظت از روزنامه‌نگاران (CPJ ) نام ۴۰ روزنامه‌نگاری را که در گرماگرم اعتراضات به قتل مهسا امینی در ایران بازداشته شده‌اند، منتشر کرده و از مقامات ایرانی آزادی «فوری و بدون قید و شرط همه خبرنگارانی را که به دلیل پوشش خبری مرگ مهسا امینی و اعتراضات پس‌ازآن بازداشت‌شده‌اند» را خواستار شده است. فهرست کمیته حفاظت از روزنامه‌نگاران در ۱۸ مهرماه، بر اساس اطلاعات به‌دست‌آمده از منابع این کمیته در داخل ایران، گزارش‌های رسانه‌ها و انجمن روزنامه‌نگاران تهران، به‌روزرسانی شده است.»

 

سؤال این است که چرا باید صدای آمریکا نسبت به بازداشت خبرنگاران و روزنامه‌نگاران به‌ظاهر اصلاح‌طلب اعتراض کند؟! مگر ارتباطی میان این افراد با رسانه‌های معاند برقرار بوده است؟

پایان پیام/.




این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید



منبع

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.