ایسنا/مازندران مدیرعامل شرکت برق منطقهای مازندران و گلستان گفت: بهرهمندی از سیستمهای گرمایش محلی نسل سوم، چهارم و پنجم در مازندران و گلستان با توجه به ظرفیتهای موجود زباله، بیومس، گاز، سوخت مایع و گرمای خروجی نیروگاهها میتوانند گزینه خوبی برای اجرای احداث نیروگاه تولید آب گرم محلی کشور باشند.
به گزارش روابط عمومی شرکت برق منطقهای مازندران و گلستان، کوروش موسوی تاکامی اظهار کرد: برای افزایش راندمان و کاهش مصرف سوخت گاز خانگی، شهرداریها باید در ساخت نیروگاههای تولید آب گرم در محلههای شهرهای مازندران و گلستان اهتمام ورزند.
وی گفت: این نیروگاهها میتوانند از سوخت زباله، گاز، بیومس و گرمای خروجی استک نیروگاهها تغذیه شوند و آب گرم را در یک سیکل بسته در شهرها به گردش در آورند.
وی با اظهار اینکه این سیستم، مصرف سوخت خانگی کشور را ۵۰ درصد کاهش میدهد و آب گرم مصرفی و نیز آب گرم سیستمهای گرمایشی را تأمین میکند، تصریح کرد: باید از سیستمهای گرمایش محلی نسل سوم، چهارم و پنجم بهره برد؛ مازندران و گلستان با توجه به ظرفیتهای موجود زباله، بیومس، گاز، سوخت مایع و گرمای خروجی نیروگاهها میتوانند گزینه پایلوت خوبی برای کشور باشند.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای مازندران و گلستان، گرمایش محلی را راه نجات کشور برای رهایی از مصرف سوخت بیرویه و آلودگی دانست و گفت: شهرکهای مسکونی لاکچری نظیر خزرشهر، آکام شهر و غیره میتوانند از همین امسال با احداث نیروگاههای CHP و سیستم لولهکشی آب گرم شهری شروع به کار کنند.
این مسئول افزود: استفاده از شرکتهای دانشبنیان برای اجرای این طرح موثر است.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه