جمعه, ۱۳ مهر , ۱۴۰۳ ساعت ×
پ
پ



ایسنا/همدان رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان از ساخت همراه‌سرا با مشارکت خیرین و دانشگاه در سایت مجتمع آموزشی درمانی بعثت خبر داد. 

دکتر محمدمهدی مجذوبی یکشنبه ۱۸ دی‌ماه در شورای هماهنگی مشارکت های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی همدان، اظهار کرد: مشکلات همراهان بیمارانی که برای درمان بیماری از شهرستان‌های اطراف به مرکز استان می‌آیند، یکی از دغدغه‌های مسئولان حوزه سلامت است.

وی افزود: تنوع و تعدد نیازهای بهداشت، درمان و آموزش و ضرورت تأمین آن به‌لحاظ برخورداری جامعه از خدمات عادلانه سلامت می‌طلبد تا با بهره گیری از ظرفیت مسئولیت پذیری و مشارکت اجتماعی خیرین برای تقویت شرایط، گام‌های مؤثری برداشته شود، به این منظور ساخت همراه‌سرا به عنوان یکی از ایده‌های ویژه در رفع نیاز موجود مورد استقبال قرار گرفت.

مجذوبی ادامه داد: پیشنهاد احداث و راه اندازی واحدهای مناسب در مجاور فضای درمانی برای همراهان بیماران سرطانی با استقبال خیرین مواجه شد و به منظور تسهیل‌گری دسترسی‌ها همراه سرا در سایت مجتمع آموزشی درمانی بعثت با حمایت دانشگاه ساخته می‌شود.

وی با بیان اینکه توفیق انجام کار خیر نصیب هر فردی نمی‌شود، ساخت همراه سرا را موجب خیر و برکت و آرامش بسیار برای مردم استان همدان و برخی از استان‌های هم‌جوار دانست و اظهار کرد: تأمین حداقل نیازهای افراد با هدف رفع دغدغه های موجود از اهمّ موارد مورد نظر دانشگاه بوده و اهتمام بر این است تا نگاه ویژه به همراهان بیماران و بیماران معطوف شود و رضایت‌مندی مراجعان به  فضاهای درمانی افزایش یابد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با ابرازخرسندی از مواجهه با خیرین سلامت در جلسات مختلف خاطرنشان کرد: به تازگی یک واحد مسکونی در تهران توسط بانوی خیر خانم نیک پور به منظور احداث بخش های درمانی در بیمارستان، در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفت و این اعتماد خیرین مسئولیت دانشگاه را در اجرای نیت خیرخواهانه سخت تر می کند.

وی با قدردانی از زحمات حاج آقا رجبی از خیرین حوزه سلامت برای مشارکت در راه‌اندازی بخش های دیالیز در مرکز اموزشی درمانی شهید بهشتی، با اشاره به اینکه حرکت به سمت انجام پیوند کلیه بسیاری از نیازهای بیماران را رفع می کند، گفت: خدمت‌رسانی در حوزه پزشکی آثار ماندگار بسیاری دارد چراکه گاهی مشکلات یک بیمار یک خانواده را تحت تأثیر قرار می دهد و ثواب آن قابل شمارش نیست.

مجذوبی با یادآوری اینکه حضور خیرین در حوزه های پژوهشی دانشجویی نیز راهگشای بسیاری مشکلات است، گفت: نیازهای دانشجویان با وجود تلاش های دولت در شرایط تحریم متناسب نیست و حضور خیرین کمک کننده و گره گشای مسائل است.

وی در بخش دیگری تأکید کرد: تمام اقدامات مرتبط با بهره گیری از ظرفیت خیرین و مسئولیت پذیری اجتماعی زیرنظر مدیریت مشارکت های مردمی دانشگاه انجام شود و براساس فلوچارت طراحی شده انجام گیرد تا نتایج کاملاً مطلوب باشد و از هدررفت ظرفیت‌ها و منابع موجود پیشگیری و مشارکت‌های خیرین مطابق با نیازهای شناسایی شده در کمترین زمان ممکن هدایت شود.

حاج آقا رجبی، خیر حوزه سلامت که در تجهیز بخش دیالیز بیمارستان شهید بهشتی مشارکت فعالی داشته، افتخار خود را اشتغالزایی در استان و کشور دانست و عملگرایی و پیشگیری از اتلاف وقت در اجرایی کردن برنامه ‌ها را از موارد حائز اهمیت عنوان کرد.

وی با اعلام آمادگی در انجام اقدامات خیرخواهانه در حوزه سلامت گفت: ما اهل کار و عمل هستیم.

حاج آقا فلک‌الدین، دیگر خیر حوزه سلامت هنر نخست خود را تراشکاری برشمرد و با بیان اینکه سال‌ها در خدمت مؤسسه های خیریه سلامت استان همدان بوده است، تبیین کرد: لذتی بالاتر از کار خیر نیست.

وی این اقدامات خیرخواهانه را مرهون کمک های خداوند متعال دانست و خوشحالی خود را از صرف مالی که از راه تولید و با عرق جبین به دست آمده در امور خیر ابراز کرد.

این خیر حوزه سلامت یادآور شد: خداوند متعال آدرس را مقابل خیرین گذاشته و بی تردید افرادی که برای دریافت کمک درب خانه را می‌زنند، آدرس منزل فرد خیر را از خداوند گرفتند.

به گزارش ایسنا، تهیه سازوکار مناسب برای اعلام نیاز شرکت های دانش بنیان و حوزه های مختلف دانشگاه علوم پزشکی همدان به تولیدکنندگان از دیگر موارد تأکید شده در این جلسه بود.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.