شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳ ساعت ×
پ
پ



به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)؛ ادبیات وحشت یا داستان ترسناک، روایتی است که خواننده را تکان دهد و در او احساس ترس، تنفر یا انزجار را برانگیزد. انعکاس هراس در ادبیات کهن، به‌ویژه آن بخشی که به اسطوره‌ها می‌پردازد، دلیلی آشکار است بر این که باید پیشینه‌ی ادبیات وحشت را کهن‌تر از دوران معاصر ببینیم. خاستگاه این ژانر باورهای اسطوره‌ای، دینی و آیینی، خرافی و افسانه‌های پریان است.

کتاب «هیولاهایی که لایق‌شان هستیم» از آثاری است که در ژانر وحشت نوشته شده. این رمان بازگویی روایتی قدیمی است؛ روایت عشق، هیولا و مرگ، روایت هیولاهایی که لایق‌شان هستیم.

در معرفی کتاب آمده است:

«در میان مثلثی شوم گرفتار شده‌ام. یک رأسش هیولایی است چهل‌تکه، دوخته‌شده از اعضای بدن مرده‌ها؛ رأس دومش پزشکی است که جز فراموش کردن مادر مرده‌اش به چیز دیگری فکر نمی‌کند؛ و رأس سوم، نویسنده‌ی این تراژدی عظیم است.».

در بخشی از متن کتاب نیز می‌خوانیم:

«میانسال است. چند لحظه طول می‌کشد باور کنم همان کسی است که فکر می‌کنم. چون ما عادت کرده‌ایم که به او به شکل آن دختری فکر کنیم که در سن ۱۶ سالگی از خانه فرار کرد و در سن ۱۸ یا ۱۹ سالگی کتابش را نوشت. ولی کسی می‌داند بعدش چه اتفاقاتی برایش افتاد؟».

انتشارات پیدایش کتاب «هیولاهایی که لایق‌شان هستیم» به قلم مارکوس سجویک با ترجمه فرزین سوری را برای نوجوانان بالای ۱۶ سال به تازگی منتشر کرده است.



منبع

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.