سه شنبه, ۱۲ فروردین , ۱۴۰۴ ساعت ×
پ
پ

شهریار نیوز:

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از ام آی تی، در تحول بزرگی در عرصه درمان‌های روانشناختی، پژوهشگران دانشگاه دارتموث نتایج نخستین آزمایش بالینی یک ربات درمانی مجهز به هوش مصنوعی را منتشر کرده‌اند، ترابات که برای کمک به درمان افسردگی، اضطراب و اختلالات خوردن طراحی شده است، توانست عملکردی برابر با درمان‌های انسانی ارائه دهد.

این آزمایش که با نظارت دقیق تیم تحقیقاتی انجام شد، اثربخشی ترابات را در ارائه پشتیبانی فوری و پیگیری وضعیت روحی بیماران نشان داده است، به‌ویژه برای افرادی که به دلیل مشکلات دسترسی یا هزینه‌های بالا به درمان‌گران حرفه‌ای دسترسی ندارند، این نوآوری می‌تواند راه‌گشا باشد.

با وجود این، کارشناسان هشدار می‌دهند که نظارت متخصصان بر عملکرد این ابزارها ضروری است، خطرهای احتمالی و نیاز به ارزیابی عمیق‌تر نشان‌دهنده آن است که هوش مصنوعی می‌تواند مکملی برای درمان انسانی باشد، اما جایگزینی کامل نخواهد بود.

این دستاورد در بحبوحه تقاضای روبه‌رشد برای روش‌های درمانی نوین روانشناختی، جایگاهی ویژه پیدا کرده است و می‌تواند آینده‌ای امیدوارکننده برای دسترسی به خدمات درمانی بهتر و گسترده‌تر فراهم کند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.